EXCLUSIV Gigi Becali și-a scos turma de oi la păscut! Imagini senzaționale cu miliardarul, pe câmp

gigi-becali-cu-oile.jpg

Gigi Becali cu oile la păscut
Gigi Becali pare alt om în mijlocul mioarelor
Fotografii: BLITZ

Are o avere de 400-450 milioane de euro, este pe poziția 11 în topul celor mai bogați români, construiește biserici, face donații, conduce mașini scumpe, dar cea mai mare bucurie a lui este una incredibil de simplă: să meargă cu oile la păscut. Gigi Becali a fost surprins de fotoreporterii Click! în imagini rare, pe câmpul de lângă vila din Pipera, pupând căprițele și stând la taclale cu ciobanul.

Fericirea nu se măsoară în bani, ci vine din cele mai mici și mai simple lucruri. Ne demonstrează acest lucru Gigi Becali, care acolo în natură, înconjurat pe animale, pare cel mai fericit om din lume. Oile au fost dintotdeauna marea lui pasiune și bunul neprețuit al averii sale. Zilele trecute, finanțatorul FCSB a fost surprins ieșind din curtea casei cu un bolid Mercedes GLE în valoare de cel puțin 100.000 de euro cu care s-a îndreptat spre câmpul din apropiere, unde îl așteptau oile.  

gigi-becali-oi_6.jpg

foto: Blitz

Contrastul dintre modestia locului și opulența omului erau izbitoare, dar savuroase. Cu vestă Roberto Cavalli care costă cât 10 oi la un loc, încălțări de firmă de peste 1.000 de euro, telefon aurit, mirosind a parfum scump, Becali a intrat în țarcul animalelor și acolo, printre ele, cu o nuielușă în mână, parcă a devenit alt om: fața și ochii îi străluceau de bucurie în timp ce se juca cu ieduții tolăniți la umbra unei sălcii. După un scurt „dialog” cu ei și o sumară inspecție a turmei, omul de afaceri a mânat behăitoarele în afara țarcului și a plecat cu ele la păscut pe câmpurile din Pipera. I s-a alăturat și băiatul care are grijă de turmă și împreună au împărțit acest „job” ancestral vreme de o oră și jumătate.  

  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • foto: Blitz
  • Maximize

1/7

Nu e prima dată când Gigi Becali este văzut cu turma de oi. O inspectează aproape săptămânal, mai ales acum, în pandemie, când oricum pe terenul de fotbal nu sunt multe de făcut. În martie, a fost filmat în timp ce mâna oile pe bulevard, printre mașini. 

gigi-becali-oi_3.jpg

foto: Blitz

„Senzație! Astăzi, în București, Gigi Becali își conduce turma, în timp ce alții sunt duși cu turma. Indiferent de vreme sau de vremuri, profesioniștii își fac treaba la superlativ! Respect!”, a scris pe pagina sa de socializare, în dreptul imaginilor filmate, Maria Ceaușilă, angajată a FRF și fiică a fostului atacant Gheorghe Ceaușilă.  

Citește și:

Gigi Becali a donat o sumă uriașă Spitalului Matei Balș și încă unul i-a cerut ajutorul. ”Ce să fac cu banii dacă semenii mei sunt bolnavi?”

Gigi Becali, 1 milion de euro cadou de nuntă pentru fiica sa. Câți bani au dat invitații

Gest admirabil al lui Gigi Becali! A sărit în ajutorul unui om care a leșinat pe stradă. Imaginile sunt emoționante EXCLUSIV

Loading...

Citește și