Bebeluşul Antoniei are scutece cu numele mamei

antonia.jpg

antonia
Antonia
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Antonia (27 de ani) nu-și mai încape în piele de bucurie, căci are trei copii sănătoși tun și frumoși foc, pe Maya (6 ani), Dominic (3 ani) și pe Achim (7 luni).

Tatăl băieților ei, solistul Alex Velea, își ține fanii la zi cu boroboațele micuților, postând pe Facebook imagini amuzante, din sânul familiei. Deunăzi, artistul ni l-a prezentat pe mezinul Achim, îmbrăcat într-un costumaș pe care tronează numele celebrei sale mame: ”Pare sosia lui Dominic”, s-au înghesuit internauții să comenteze. Dar Antonia mai are un motiv pentru care să zâmbească. Apropiații acesteia susțin că, în sfârșit, va putea relua procedura de divorț, la notar, căci ar fi primit și restul actelor din Italia, unde locuiește soțul ei, Vincenzo Castellano, alături de fiica lor, Maya.

bebelus antonia achimZoom
Achim (7 luni)
foto: arhiva personală
loading...
Loading...

Citește și

  • Se iubesc mult şi asta se poate observa nu doar în versurile, ci şi în videoclipurile lor. Antonia şi Alex Velea au filmat trei materiale în care apar în ipostaze incitante, sărutându-se şi mimând sexul. Conform scenariului, ei se iubesc în aşternuturi, dar şi pe plajă.

  • Are trei copii, dar când “se dezbracă” de rolul de mămică ştie să fie femeie pentru iubitul ei, Alex Velea (33 de ani), şi să condimenteze relaţia cu tot felul de idei năstruşnice.

  • Alex Velea, Antonia, Iubirea mea, videoclip, scene de amor, Alex Velea gelos

    "Eu când iubesc sunt pasional şi îmi pierd capul. Iubesc până la Dumnezeu şi înapoi. Eu sunt un tip gelos şi posesiv", declara odinioară Alex Velea pentru Click! Poate de aceea, solistul nu suportă ca Antonia să fie atinsă de alţi bărbaţi în videoclipuri, aşa că se oferă el voluntar. Rezultatul e spectaculos şi deosebit de senzual, ca în cel mai recent proiect al Antoniei, "Iubirea mea".

  • antonia zi de nastere 28 de ani aniversare

    Antonia este una dintre cele mai sexy femei din România, iar de senzualitatea ei debordantă nu se bucură doar Alex Velea. Artista a ajuns să le încingă imaginaţia domnilor pe diferite site-uri de escorte. Deşi iniţial a luat foc când a văzut că cineva de foloseşte de fotografiile ei în aceste scopuri, acum artista şi iubitul ei par că s-au obişnuit cu astfel de practici.