Bebeluşa Oana s-a operat! Intervenţia nu mai suporta amânare

bebelusa_oana.jpg

bebelusa oana operatie hernie ombilicala
Oana va mai rămâne internată câteva zile după operaţie
foto: arhiva personală

Pasionată de dansuri, Oana Ioniţă a tras mult de ea ca să nu ajungă la operaţie, dar până la urmă a fost nevoită să intre pe mâna medicilor. Bebeluşa, aşa cum o cunoaşte toată lumea de pe vremea când anima atmosfera în platoul "Cronicii Cârcotaşilor", suferea de hernie ombilicală, iar în urma sarcinilor avea şi o problemă a muşchilor abdominali, denumită medical diastază.

Oana Ioniţă şi-a rezolvat problemele de sănătate pe care le avea de mai mult timp şi se pregăteşte să revină în sala de dansuri unde pregăteşte copii la şcoala ei. Blonda a anunţat că a fost nevoită să intre în concediu medical pentru a scăpa de disconfort, dar că se întoarce curând. 

oana ionita operatie hernie ombilicala spitalZoom
Blonda continuă să zâmbească deşi abia a ieşit din sala de operaţie
foto: arhiva personală

"Am ieşit din operaţie, sunt fericită că am reuşit să o fac printre multele ore de la sală. Am avut parte de o îngrijire deosebită din partea personalului medical de la Spitalul Cantacuzino. Multumesc frumos, doctorilor care fac minuni şi sunt atat de dedicaţi în meseria lor şi personalului medical! De săptămâna viitoare mă întorc la sală cu forţe proaspete şi fără hernie ombilicală şi fără diastazisul de drepţi abdominali ( n.r. separaţia muşchilor abdominali, problemă întâlnită printre mămici) de care voiam să scap de mult timp. Acum am parte de o mică vacanţă, nu la Miami ci la spital, dar trei zile de odihnă bine-meritată nu contează unde sunt daca ai familia lângă tine şi un pat pufos!", şi-a liniştit Oana apropiaţii.

Bebeluşa are doi copii, o fetiţă de şapte ani dintr-o relaţie anterioară şi un băieţel de trei ani cu tenorul Florin Budnaru cu care este căsătorită de patru ani.  

 

loading...

Citește și

 • oana ionita bebelusa schimbare de look

  Oana Ioniţă a făcut o schimbare de look pe care a îndrăznit-o după mai bine de 15 ani în care părul ei a fost blond. "Bebeluşa" s-a lăsat pe mâna stiliştilor şi şi-a închis cu câteva tonuri nuanţa părului, însă nu regretă alegerea făcută.

 • oana ionita florin budnaru sot tenor

  În familia Oanei Ioniţă, cunoscută ca fosta bebeluşa de la "Cronica Cârcotaşilor", sunt numai artişti! Blonda este instructor de dans şi predă cursuri de balet, batuka şi dansul mirilor la şcoala proprie, iar soţul ei, Florin Budnaru, este tenor la Teatrul de Operta Ion Dacian din Bucureşti. Vineri seara soţul vedetei şi-a făcut apariţia la prima ediţie a noului sezon "Românii au talent" de la Pro Tv şi a uimit pe toată lumea.

 • oana ionita fetita balet

  Oana Ioniţă are dansul în sînge şi de aceea şi-a deschis săli de dans unde pregăteşte copii. Fiica ei Isabel care va împlini în curând cinci ani îi calcă pe urme "bebeluşei" şi face balet. Blonda se ocupă de micuţă şi are grijă în permanenţă ca fetiţa ei să aibă o alură elegantă, aşa cum îi stă bine unei balerine.

 • oana ionita scoala de dans miri

  Oana Ioniţă, fosta bebeluşă de la "Cronica Cârcotaşilor", îşi oferă serviciile gratuit pentru viitorii însurăţei. Prezentă la târgul de nunţi de la Romexpo, blonda a anunţat că le face o surpriză celor care vor să danseze impecabil la nuntă şi îi învaţă fără niciun cost valsul miresei.