Bebe Cotimanis şi soţia, căsătoriţi doar religios?

b12-3-bd-2.jpg

Actorul a părăsit căminul conjugal încă de anul trecut

Au trebuit să treacă 14 ani de relaţie până când Bebe Cotimanis să se convingă să o ia de soţie pe Florina Mărcuţă, femeia care i-a dăruit un copil. S-au căsătorit, însă, doar „în faţa lui Dumnezeu”. Trecut printr-un divorţ, se pare că actorul evita să mai rişte o greşeală. Rezerva lui s-a dovedit a fi întemeiată, mai ales că recent el s-a separat de Florina şi a ales să trăiască alături de Iulia Dumitru, o actriţă din Piteşti.

În vara lui 2014, Bebe Cotimanis a făcut, în sfârşit, pasul şi a dus-o la altar pe Florina Mărcuţă, după 14 ani în care au trăit împreună. 

Nu şi-a oficializat relaţia în totalitate, presimţind, parcă, o despărţire. Potrivit surselor Click!, cei doi ar fi făcut doar o logodnă în biserica din Vatra Dornei. 

Actorul părea că se lecuise după ce fusese odată căsătorit civil. Relaţia de atunci a durat circa 9 ani şi s-a încheiat cu doi ani înainte de a o cunoaşte pe Florina. Răbdătoare, ea l-a înţeles, l-a susţinut, nu l-a presat, nu i-a cerut nimic. Toate au venit la timpul lor. „Acum s-a copt situaţia”, spunea Bebe Cotimanis în vara lui 2014, explicând de ce abia acum şi-au oficializat relaţia. 

Nimeni nu a auzit să fi urmat şi o căsătorie civilă. Contactată de Click!, Florina Mărcuţă (49 de ani) a refuzat să dea orice lămurire. ”Nu fac nici un comentariu pe acest subiect. Nu se pune problema unui divorţ”, s-a mulţumit să ne spună Florina. 

b22-3-bd-1.jpg

Florina Mărcuţă, o apariţie radioasă, miercuri seară, la petrecerea OK! Golden Night

Acum, încearcă să treacă peste greul situaţiei cum poate mai bine: s-a afundat în muncă şi caută să-şi ocupe mintea, să se relaxeze cu lucrurile care îi plac. 

“Merg la sală, la masaj, ţin cursuri de make-up, fac tratamente cosmetice şi toate acestea îmi dau o stare de bine”. De altfel, se vede pe faţa ei. 

Miercuri seara, soţia lui Cotimanis a fost o apariţie radioasă la petrecerea OK! Golden Night. Îmbrăcată elegant, cu câteva kilograme mai slabă, dar zâmbitoare, încrezătoare, ea s-a lăsat fotografiată şi a socializat cu prietenii. 

“Într-adevăr, am mai slăbit puţin în perioada aceasta. Dar asta pentru că am grijă de mine, mă ţin de dieta mea, mănânc sănătos, fac sport. Nu m-am urcat pe cântar”, a declarat Florina Mărcuţă, make-up artist de profesie şi şefa unei şcoli de machiaj care poartă numele soţului – Cotimanis Show.

Între timp, Bebe Cotimanis (63 de ani) pare tot mai îndrăgostit. A părăsit căminul conjugal şi s-a mutat cu amanta – colega lui de scenă, Iulia Dumitru. 

Cei doi au fost surprinşi de paparazzi în ipostaze tandre, iar fotografiile apărute în presă au fost un şoc pentru soţia lui, Florina Mărcuţă. 

Apropiaţii cuplului susţin însă că Florina ar fi ştiut de mai mult timp de această poveste.

Bebe Cotimanis s-a însurat cu greu

Când nimeni nu mai credea, Bebe Cotimanis şi Florina Mărcuţă s-au logodit la Vatra Dornei în vara lui 2014. Actorul şi make-up artista au împreună un băiat de 15 ani. 

b32-3-bd-5-2col.jpg

La ceremonia din 2014 a fost prezentă şi fiica lui Cotimanis din prima căsătorie

“Eu consider că pasul nostru a fost făcut demult, noi suntem o familie. Însă acum pot spune că a fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie”, declara în exclusivitate pentru Click! actorul, imediat după nuntă. 

Cotimanis a mai fost căsătorit o dată şi are o fiică, Adela, acum în vârstă de 29 de ani.

Împreună cu noua familie şi pe scenă

Actorul Constantin Cotimanis, care a fost surprins înşelându-şi soţia cu colega de scenă, Iulia Dumitru, este implicat până peste cap în proiecte comune cu noua iubită şi chiar şi cu fiica acesteia. Iată că meseria îi ajută să fie mereu împreună. 

b42-3-bd-6-2col.jpg

Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru, pe scena teatrului din Piteşti

Piesa de teatru “Old Love”, de la teatrul “Alexandru Davila” din Piteşti, nu este singurul proiect care îi uneşte pe cei doi “porumbei”. Din vara lui 2017, ei au lucrat în paralel la un film şi la o piesă de teatru. Mai mult, în ambele proiecte a fost cooptată şi Ada Dumitru (29 de ani), fiica Iuliei Dumitru, şi ea actriţă talentată. 

Este vorba despre piesa de teatru “Romeo şi Julieta”, pe care au jucat-o tot la Piteşti, dar şi despre pelicula “Coborâm la prima” (2008), în regia lui Tedy Necula. Din distribuţie, pe lângă Bebe Cotimanis, Iulia Dumitru şi Ada Dumitru mai fac parte Adrian Păduraru, Emilian Oprea, Teodora Mareş, Ela Ionescu.

Loading...

Citește și

  • El este actor cunoscut, vedetă tv şi “vocea” din PRO TV, însă nici soția lui nu este străină de lumea mondenă. Florina Mărcuță, partenera de viaţă a lui Constantin Cotimanis, e make-up artist, iar prin mână i-au trecut numeroase vedete, dar şi fotomodele de la evenimentele marca Fashion TV.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1