Bebe Cotimanis şi iubita lui, profesori pentru copiii din Piteşti

18-3-col-bebe-cotimanis-iulia-dumitru.jpg

Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru sunt o echipă şi acasă, şi pe scenă

Fostul jurat de la show-ul „Românii au talent!”, Bebe Cotimanis, alături de iubita sa, actrița Iulia Dumitru, fac din ce în ce mai multe lucruri împreună. Cei doi vor fi profesorii coordonatori ai noii şcoli de teatru înfiinţate la Piteşti.

Fundaţia Culturală „Ilfoveanu”, în parteneriat cu “Cotimanis Art Academy Teatrum”, a dat deja startul înscrierilor, o veste mult aşteptată de cei care aflaseră de intenţia actorilor de a face cursuri cu copiii argeşeni. „Ucenicii” înscrişi vor fi organizaţi pe grupe de 10 – 12 persoane, în funcţie de vârstă, clasele I-IV (7-11 ani), clasele V-VIII (11-15 ani), liceeni (peste 15 ani).

Abonamentul lunar, al cărui cost este de 400 lei, va cuprinde 4 întâlniri. Fiecare şedinţă va avea o durată de două ore şi jumătate. „Nu este nevoie de o selecţie a cursanţilor, în funcţie de aptitudini. Cursurile de teatru sunt pentru oricine. Orice copil care are 7 ani este binevenit. În urma înscrierilor, veţi fi contactaţi pentru a stabili programul de lucru”, a spus actriţa Iulia Dumitru, pentru sursata.ro.

Loading...