Bebe Cotimanis, de mână cu iubita la Gala Premiilor UCIN. A dat nas în nas cu Florina Mărcuţă

17_copy.jpg

Bebe Cotimanis, îndrăgostit ca un adolescent de actriţa Iulia Dumitru
Foto: Ştefan Ovidiu Photography

Actorul Bebe Cotimanis (65 de ani) a fost luni în centrul atenţiei, la Gala Premiilor UCIN, unde a venit la braţ cu iubita lui, actriţa Iulia Dumitru (49 de ani). Iată însă că, la evenimentul de la Teatrul Naţional, şi-a făcut apariţia şi fosta lui soţie, make-up artistul Florina Mărcuţă (51 de ani), pe care el a părăsit-o, de dragul Iuliei. Cele două femei, care au fost un monument de eleganţă, s-au evitat toată seara.

La Gala Premiilor UCIN (Uniunea Cineaştilor din România) pare că s-a spart conducta cu vedete tare dornice să se pozeze pe covorul roşu, după lunga izolare impusă de pandemia de coronavirus.  Actori, vedete tv şi regizori, cu toţii nume grele din lumea artistică, au făcut parada modei, etalându-şi ţinutele de seară, la care au asortat şi masca chirurgicală, fără de care accesul în sala Teatrului Naţional a fost interzisă. 

9_copy.jpg

Actorul a venit la Gala UCIN cu Iulia Dumitru
Foto: Ştefan Ovidiu Photography

Bebe Cotimanis, care mai nou este ”vocea” postului Prima TV, bifând un transfer de la PRO TV, era numai un zâmbet, la braţul femeii iubite, actriţa Iulia Dumitru, alături de care locuieşte la Piteşti, unde de altfel sunt şi parteneri de scenă, în piesa „Old Love”. La scurt timp, şi-a făcut apariţia, într-o ţinută strălucitoare, şi cu un decolteu generos, şi make-up artistul Florina Mărcuţă, fosta soţie a lui Bebe. 

6_copy.jpg

Florina Mărcuţă, fosta soţie a lui Bebe, a etalat un decolteu generos
Foto: Ştefan Ovidiu Photography

Deşi despărţirea lor a fost dureroasă, iată că, Bebe şi Florina s-au reîntâlnit în 2018 pe platourile de filmare ale peliculei ”Între chin şi amin”, în care el interpretează rolul comandantului Ciumau, prestaţie pentru care a şi fost nominalizat la Gala UCIN. 
Florina ne-a povestit atunci despre machiajul special făcut actorilor pentru scenele dure de la Jilava, unde au avut loc filmările: ”Machiajul lui Bebe a fost făcut de mine şi a durat doar 20 de minute. Suntem prieteni acum, ne-am împăcat. I-am făcut o «tăietură» care, spre finalul filmului, trebuia să apară ca o cicatrice. Am lucrat foarte bine împreună, ne-am comportat ca doi colegi de platou şi ne-am văzut fie­care de «rolurile» noastre. De atunci, nu s-a mai ivit ocazia să colaborăm”. 

19_copy.jpg

Florina l-a machiat pe Bebe pentru filmul premiat la UCIN

Bebe, care se vedea de la o poştă că e îndrăgostit lulea, a povestit recent, la PRO TV, despre începuturile poveştii de dragoste cu Iulia: “M-a ţinut deoparte la început, asta m-a atras la ea. Respiram mai greu când o vedeam”. 

Andreea Marin, mândră de fiica şi de fiul vitreg

La evenimentul cu ştaif a venit şi Andreea Marin, împreună cu fiica ei, Violeta  (14 ani), şi cu Radu Ştefan (17 ani), fiul cântăreţului Ştefan Bănică  Jr (52 de ani) şi al Cameliei Constantinescu.

7_copy.jpg

Andreea Marin, alături de Violeta şi de Radu Ştefan
Foto: Ştefan Ovidiu Photography
 
Din păcate, actorul Florin Piersic (84 de ani), stabilit în Cluj, n-a ajuns la gala unde a fost premiat pentru întreaga activitate, menţionând că a pierdut avionul spre Bucureşti. Dar a trimis un mesaj video: ”La un moment dat am tras un bilet de papagal, pe care scria că voi trăi 92 de ani. Deci, ne mai desparte foarte puţin până ce plec cu premiu cu tot la stele”, a spus el, cu umor.

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1