Bebe Cotimanis, mai îndrăgostit ca niciodată! Soția lui: «Între noi este o legătură atât de frumoasă!»

6-7-vedete-baza1.-3dzczxvdcol-.jpg

Bebe Cotimanis şi soţia sa, Florina
Au vizitat Atena, dar şi sate greceşti mai puţin ştiute de turişti

Sunt împreună de 14 ani, dar sunt îndrăgostiţi ca-n prima zi. Au o legătură strânsă şi „s-au cam nimerit”, explică Florina Mărcuţă, soţia actorului Bebe Cotimanis. Recent, cei doi au petrecut o vacanţă superbă în Grecia, unde, cu această ocazie, şi-au aniversat şi primul an de căsnicie.

Întrebaţi dacă mai petrec împreună vacanţe „romantice”, după atâţia ani de relaţie, soţia juratului de la „Românii au talent” (Pro TV) mărturiseşte că fiecare zi a lor are nota ei de romantism. „Noi suntem mereu de mână, ne sărutăm ori de câte ori simţim nevoia, niciodată nu ne plictisim unul de celălalt. Este o legătură frumoasă şi strânsă între noi. Aveam 32 de ani când l-am cunoscut şi, înainte, m-am rugat la Dumnezeu să-mi scoată în cale un bărbat pe sufletul meu. Acum mă uit în urmă şi mă gândesc că, da, l-am cam nimerit”, spune, zâmbind, Florina Mărcuţă (46 de ani), un make-up artist de renume şi şefă a unei şcoli de machiaj din Bucureşti.
S-au căsătorit religios în vara anului trecut, deşi au împreună un băiat mare, de 13 ani, pe Matei. „Atunci «s-a copt» relaţia”, explica Bebe Cotimanis. Iată că acum, la un an de la fericitul eveniment, au plecat cu familia şi cu prietenii într-o vacanţă în Grecia. „Am fost noi doi, cu Matei şi cu Adela, fiica cea mare a lui Bebe, dar şi cu un alt cuplu şi copiii lor. Am stat 12 zile într-un sătuc din vârf de munte de lângă Volos, la nişte prieteni. În fiecare zi mergeam pe altă plajă, am vizitat locuri mai puţin umblate de turişti, am mâncat la taverne din satele mici, prea puţin comerciale, unde vin doar localnici. A fost una dintre cele mai frumoase vacanţe”, mai spune Florina Mărcuţă.

6-7-cotimanis.jpg

Bebe Cotimanis şi soţia sa, Florina
Bebe Cotimanis şi soţia sa, Florina, au sărbătorit un an de căsnicie în vacanţă, în Grecia
Loading...

Citește și