Bebe Cotimanis: «Eu vara nu dorm, mă reinventez»

12-13-vedete-teodora-mares-bebe-cotimanis-si-tedy-necula.jpg

Bebe Cotimanis
Bebe Cotimanis, la filmări alături de Teodora Mareş

Vocea Pro TV, actorul Constantin Bebe Cotimanis (62 de ani), a filmat vara aceasta pentru un proiect inedit.

Este vorba despre pelicula “Coborâm la prima”, un film regizat de Tedy Necula, din distribuţia căruia mai fac parte Adrian Păduraru, Teodora Mareş şi Constantin Drăgănescu: “Eu vara nu dorm, mă reinventez. Joc pentru prima oară rolul unui popă, un personaj pe care nu l-am mai interpretat până acum. Va fi un film răvăşitor şi înduioşător, veţi vedea în curând în  cinematografe”, ne-a spus Bebe Cotimanis.

L-am întrebat pe actor dacă nu îi e dor de un  nou serial: “Nu îmi e dor de orice proiect şi ei ştiu asta. M-aş vedea în rolul unui amant înrăit, lucru rar la vârsta mea”, a mai povestit Cotimanis pentru Click!

loading...
Loading...

Citește și

  • Tare mândru trebuie să fie Constantin Cotimanis de fiul său, Matei. Băiatul s-a făcut înalt ca bradul, practică tot felul de sporturi, e pasionat de fotografie şi se pare că moşteneşte pasiunea pentru actorie a tatălui său.

  • Bebe Cotimanis, Florina Mărcuţă, bucatarie, sarcini, salata, avocado

    Sunt împreună de 16 ani şi au ajuns să se înţeleagă din priviri. Împart şi bune, şi rele, inclusiv sarcinile în bucătărie. Oricum, în doi, gătitul este mult mai plăcut, atmosfera mai veselă şi mâncarea parcă mai gustoasă.