„Bătaie” între Adrian Enache și Ovi, pentru o interpretă de muzică populară

adrian_enache_si_viorica_macovei.jpg

adrian enache viorica macovei
Viorica Macovei și Adrian Enache

O întâlnire muzicală între Paula Seling și Ovi, arbitrată de Adrian Enache s-a transformat, la prima ediție a emisiunii ”Duelul pianelor”, într-un duel între Ovi și Adrian, pe frumusețea Vioricăi Macovei. Aceasta, la poate provocările celor doi, neputând răspunde decât: ”sunt proaspăt căsătorită” sau ”vă invit pe amândoi la botez”. Tot în această ediție apare și Flavius Teodosiu, care a venit special pentru filmare din Germania.

“Duelul pianelor” este un proiect gândit de ceva timp de noi şi care, în sfârşit, datorită unor împrejurări favorabile, a devenit acum realitate la TVR”, declară Paula şi Ovi. “Ţinând cont de faptul că noi ca şi cuplu artistic am avut cele mai frumoase realizări în ultimii 6 ani alături de Televiziunea Română, aş putea spune că acest proiect şi-a găsit “casa” care trebuie. Iar de data aceasta suntem siguri că vom fi şi mai puternici, avându-l alături de noi şi pe carismaticul Adrian Enache! Aşa că va fi o emisiune de divertisment, cu mult umor şi muzică ce va fi difuzată duminica după-amiaza, fiind un program pentru toat familia. En Garde!”. Emisiunea se difuzează în fiecare duminică de la ora 16.00, prima debutând azi la TVR 2.

ovi_paula_si_enache.jpg

ovi paula seling adrian enache
Ovi, Paula și Enache
Loading...

Citește și

  • adrian enache

    Fosta soţie a compozitorului Horia Moculescu a scăpat de procesul prin care Adrian Enache voia să o facă să plătească scump pentru că l-ar fi denigrat în presă. După ce magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au respins, în februarie, cererea cântăreţului ca fiind ”neîntemeiată”, Adrian Enache a pierdut bătălia şi la apel.

  • diana enache plaja costum de baie

    Diana Enache, fiica de 19 ani a lui Adrian Enache, arată senzaţional în costum de baie şi nici dacă ar vrea să treacă neobservată nu ar reuşi. Şatena s-a fotografiat în valuri, iar costumul sexy de baie, din două piese, i-a lăsat formele la vedere.