Bărbații din viața Valentinei Pelinel: cu cine s-a iubit blonda

barbatii_din_viata_valentinei_pelinel.jpg

barbatii din viata valentinei pelinel
Valentinei Pelinel a provocat un scandal uriaş
Foto: Arhiva personală

Despre bărbații din viața Valentinei Pelinel (35 de ani) nu se știu prea multe, deși s-au vehiculat în continuu zvonuri în presa centrală. Fostul model a fost întotdeauna discretă cu privire la viața ei privată. Cel mai cunoscut bărbat din viața blondei este fostul ei soț, Cristian Boureanu (42 de ani), cu care a fost căsătorită timp de 7 ani. Au divorțat fără scandal și au rămas în relații bune.

Bărbații din viața Valentinei Pelinel au fost un subiect destul de dezbătut în media și au stat pe primele pagini ale ziarelor. Cu toate acestea, în afară de relația cu politicianul Cristian Boureanu, frumoasa blondă nu a confirmat nici o altă aventură amoroasă.

Cristian Boureanu a fost unul dintre bărbații din viața Valentinei Pelinel. Cei doi s-au iubit timp de 9 ani, dintre care 7 ani au fost căsătoriți. Nu au făcut copii, deși fostul model și-a dorit foarte mult să devină mamă. Politicianul are un copil dintr-o căsătorie anterioară, o fetiță pe nume Ioana.

Bărbații din viața Valentinei Pelinel: Cristian Boureanu

barbatii_din_viata_valentinei_pelinel_boureanu.png

barbatii din viata valentinei pelinel
Bărbații din viața Valentinei Pelinel: S-a iubit cu Boureanu timp de 9 ani
Foto: Arhiva Click!

 

Cristian Boureanu este în topul listei cu bărbații din viața Valentinei Pelinel. S-au căsătorit în 2007 și s-au iubit discret, departe de ochii curioșilor. Au decis să divorțeze de comun acord, fără să facă scandal, în 2014. Valentina Pelinel declara în luna martie a acestui an despre mariajul cu Boureanu că:  “"Am experimentat acest lucru. Am avut şi ziua mea de prinţesă. Se spune că este cea mai frumoasă zi din viaţa ta. Pentru mine a fost doar o petrecere. În momentul de faţă sunt îndrăgostită de viaţă”.

În prezent, Cristian Boureanu se iubește cu modelul Laura Dinca (18 ani).

Bărbații din viața Valentinei Pelinel: Cristi Borcea

barbatii_din_viata_valentinei_pelinel_borcea.jpg

barbatii din viata valentinei pelinel
Bărbații din viața Valentinei Pelinel: S-a zvonit că ar fi avut o relație cu fostul acționar de la Dinamo
Foto: Arhiva Click!

 

În presa centrală s-au vehiculat zvonuri despre faptul că fostul acționar de la Dinamo, Cristian Borcea (45 de ani), ar fi fost unul dintre bărbații din viața Valentinei Pelinel. Gurile rele au susținut că el ar fi fost motivul divorțului dintre Boureanu și frumoasa blondă. Cu toate acestea, fostul model nu a confirmat zvonurile și a mărturisit, în urmă cu câteva luni, că nu simte nevoia să se justifice în fața nimănui.

Bărbații din viața Valentinei Pelinel: Victor Hugo-Gonzales

barbatii_din_viata_valentinei_pelinel_victor_hugo_gonzalez.jpg

barbatii din viata valentinei pelinel
Bărbații din viața Valentinei Pelinel: Victor Hugo-Gonzales este un designer celebru
Foto: portalinfluenciar.com

 

Un alt zvon care a circulat intens în presa centrală a fost o presupusă relație a blondei cu un designer celebru. Victor Hugo –Gonzales apare pe lista cu bărbații din viața Valentinei Pelinel. Potrivit acestor zvonuri, fostul model s-a iubit cu designerul înainte să-l cunoască pe politicianul Cristian Boureanu, pe când locuia la New York, în Statele Unite ale Americii. Cu toate acestea, frumoasa blondă nu a confirmat nici această presupusă aventură amoroasă.

 

Loading...
 
 

Citește și