Ștefan Bănică şi fiul au cântat, cu lacrimi în ochi, pe scena Sălii Palatului

18-19-vedete-1.jpg

De 18 ani, Ștefan Bănică susține concerte de Crăciun pe scena Sălii Palatului

Ştefan Bănică serbează majoratul de tradiţie neîntreruptă. Anul acesta a împlinit 18 ani de când susţine concerte de Crăciun, la Sala Palatului, dar şi 30 de ani de carieră artistică. Solistul bifează 4 spectacole de Sărbători, pline de surprize, iar una dintre ele este apariţia alături de fiul lui, Radu Ştefan, care a împlinit de curând 18 ani. Tatăl şi fiul au făcut un duet de excepţie!

Ştefan Bănică (52 ani) face ce face şi umple sălile de spectacole şi la final de an. Aşa cum şi-a obişnuit fanii, în luna decembrie, cântăreţul a pregătit mai multe spectacole de Crăciun, respectiv în zilele de 12, 13, 14 şi 15 decembrie iar biletele sunt sold-out deşi preţurile nu sunt mici. Încă din prima zi de spectacol, Ştefan Bănică şi-a uimit fanii cu un concert original. La 30 de ani de carieră şi 18 ani de când susţine concertele de  Crăciun în faţa fanilor, pe scena Sălii Palatului din Bucureşti, cântăreţul a decis ca anul acesta să vină cu o surpriză mare în faţa fanilor săi. Este vorba despre un duet emoţionant alături de fiul său, Radu Ştefan, care a împlinit de curând 18 ani.

18-19-vedete-2.jpg

Radu a devenit major anul acesta

Cei doi, tată şi fiu, i-au făcut pe spectatori să plângă interpretând  un colind duios. Bănică s-a arătat fericit că a avut ocazia să cânte alături fiul lui şi a mărturisit că toată viaţa şi-a dorit să cânte alături de tatăl lui, regretatul Ştefan Bănică Senior. Şi pentru că n-a avut ocazia, acum a cântat cu fiul lui. ”Când ai 18 ani devii independent, îţi faci paşaport, nu mai depinzi de părinţi. Toată viaţa mi-am dorit să cânt alături de tatăl meu, dar nu am avut ocazia. Îl invit pe scenă pe fiul meu”, a spus Bănică vizibil emoţionat.

18-19-vedete-3.jpg

Un duet de senzație. Bănică și fiul său pe aceeași scenă interpretând împreună o colindă

Ei au cântat piesa intitulată ”Doar o dată-i Crăciunul”, cu vocea, dar şi la pian. Momentul lor a fost întregit de Seniorul Ştefan Bănică, care şi-a făcut ”apariţia” pe un ecran imens, în mijlocul lor, într-o filmare mai veche, aşa că a fost posibil ca trei generaţii, respectiv bunic, tată şi fiu/nepot să cânte împreună ”Cum am ajuns să te iubesc”. Nu doar momentele au fost speciale, ci şi prezenţa lor, iar cei doi, tată şi fiu, s-au îmbrăcat extrem de elegant. Aproape identic, în costume elegante, cu sacouri de culoare roşie şi rever de culoare neagră. Cu această ocazie, în timpul melodiei, Bănică i-a făcut o declaraţie inedită fiului său, ”Te iubesc băiete şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că exişti”, a spus Ştefan Bănică.

La final, interpretul a plâns de atâtea emoţii. Radu Ştefan a apărut şi în videoclipul ”Până la cer”, cu tatăl său. El a debutat deja, ca actor pe scena Teatrului de Comedie din Capitală, în spectacolul „Totul în grădină”. Din 2002 şi până în prezent, interpretul Ştefan Bănică a susţinut 71 de concerte de Crăciun şi peste 340.000 de spectatori doar la show-urile de Crăciun de la Sala Palatului şi nu numai. Acum, timp de patru zile, Bănică îşi umple buzunarele din cele patru concerte de la Sala Palatului. Spectacolele sunt sold-out şi de această dată, iar biletele s-au vândut la preţuri după cum urmează: categoria VIP 200 de lei, categoria 1, 150 lei şi categoria ll, 100 de lei. La o capacitate de 4.060 de locuri, Sala Palatului a fost plină pentru Bănică, însemând că peste 16 000 de spectator au vrut să-l vadă pe artist în  aceste zile. 

18-19-vedete-4.jpg

Îi calcă pe urme tatălui său. Este frumos, talentat în ale actoriei, dar iată că are și voce

Click!spune

Ştefan Bănică Jr. a fost căsătorit de trei ori și are trei copii. Cu prima soție, Mihaela Rădulescu n-a avuit copii, însă o fostă iubită, Camelia Constantinescu l-a făcut tată pentru prima dată, când l-a adus pe lume pe Radu Ștefan. Cântărețul o mai are pe Ana Violeta (12 ani) din căsnicia cu Andreea Marin și un băiețel, Alexandru (7 luni), din actualul mariaj, cel cu Lavinia cu care s-a căsătorit în octombrie 2016 la Balcic, Bulgaria. 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • stefan banica lavinia parva

    Zi fericită pentru Ștefan Bănică și soția lui, Lavinia Pârva! Cei doi au devenit părinții unui băiețel sănătos pe care îl vor boteza Alexandru. Aceștia au ales numele ca un tribut emoționant adus unei persoane dragi din viața artistului, pe care, din nefericire, a pierdut-o într-un accident rutier.

  • stefan este foarta afectuos cu lavinia

    Lavinia Pârva, în vârstă de 34 de ani, se pregăteşte să devină mamă pentru prima oară şi este nerăbdatoare să îşi ţină pruncul în braţe. Îşi doreşte ca totul să fie perfect în momentul în care pruncul său va veni pe lume, aşadar se ocupă îndeaproape de tot ce este necesar. Vedeta a mers la cumpărături şi a solicitat părerea prietenilor virtuali pentru a alege căruciorul micuţului.