Ștefan Bănică e tare mândru de băiatul cel mare: «Fiul meu a intrat printre primii la Actorie!»

99_copy.jpg

Ștefan și Radu, în duet, anul trecut, la Sala Palatului
Foto: Daniel Robert Dinu

Actorul și juratul de la “X Factor”, Antena 1, este un munte de fericire, după ce fiul lui, Radu Ștefan (18 ani), a devenit student la Actorie.

Tânărul este obișnuit deja cu lumina reflectoarelor: a apărut în câteva videoclipuri și a jucat în piesa “Totul în grădină”, la Teatrul de Comedie. Ștefan Bănică Jr (52 de ani) a împărtășit bucuria cu fanii lui, într-o postare pe conturile sociale.
 “Astăzi e despre el. Sunt foarte mândru de băiatul meu cel mare, Radu Ștefan, care a devenit student, intrând printre primii admiși la UNATC, secția Actorie. Așadar, suntem la a treia generație a familiei Bănică, și care urmează același drum. Îmi face plăcere să împărtășesc asta cu voi! Îi mulțumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrița Delia Nartea, cu care Radu Ștefan s-a pregătit pentru admitere în cadrul atelierului ei de actorie pentru copii și adolescenți, unde Delia investește pasiune, răbdare și dragoste pentru ceea ce face. Bravo!”. 

Loading...
 
 

Citește și

  • De mai bine de un an, de când a devenit mamă, viaţa Lavinei Pârva (35 de ani) s-a schimbat. Totul planează în jurul băieţelului ei, Alexandru, căruia vrea să-i ofere „tot ce e mai bun pe pământ”. Dar asta nu înseamnă că se neglijează pe ea. Cum, necum, reuşeşte să se împartă, să fie şi divă, şi soţie, şi mamă. Între o plimbare cu căruciorul în parc, un schimbat de pampers şi gătit un piure de legume, face mult sport şi merge la saloane de înfrumuseţare.

  • Fiul cel mare al cântărețului Ștefan Bănică jr (51 de ani), Radu Ștefan Bănică (16 ani), s-a afișat cu iubita lui pe rețelele sociale. Băiatul artistului s-a pozat împreună cu Cristina, prima fată cu care îşi asumă o relaţie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1