Ştefan Bănică Jr şi Lavinia Pârva, vacanţă în Bulgaria. Solista face furori cu picioarele perfecte

77_1.jpg

Lavinia are un trup de fotomodel
Citeste tot despre: 

Soliștii Lavinia Pârva (35 ani) și Ștefan Bănică (52 ani) formează un cuplu frumos, dar mult prea zgârcit cu fotografiile în doi, așa că fanii le savurează acum postările de pe Instagram, de la malul mării.

Cei doi artişti se răsfață în vacanța din Bulgaria, unde se află împreună cu băiețelul lor, Alexandru, în vârstă de un an și trei luni. 

45_2.jpg

Ștefan lenevește la malul mării

Lavinia Pârva a recunoscut că a apelat la niscaiva retușuri de ordin estetic. Și-a mărit buzele și a trecut printr-o operație de implant mamar, având acum un bust generos. Lavinia a slăbit peste zece kilograme, după ce a devenit mămică, însă nu fără efort. Ține dietă, din care a eliminat bombele calorice, precum dulciurile și prăjelile, și și-a făcut abonament la sala de sport, unde trage din greu pentru a avea un trup armonios. Vedeta și-a afișat pe plaja fierbinte picioarele superbe, demne de un fotomodel la o reclamă pentru dresuri.

Ștefan așteaptă cu nerăbdare reîntâlnirea cu Măria sa, publicul, de care îi este atât de dor, dar și filmările pentru concursul ”X Factor”, de la Antena 1, unde este jurat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial) on

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1