Bambina Denisa s-a trezit cu bolidul distrus de o mașină de deszăpezire

b114-vedete-denisa.jpg

denisa tanase buze substanta injectata mutilata
Denisa a avut ani la rând probleme cu substanţa injectată în buze la 19 ani
foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Denisa Tănase (27 de ani) s-a bucurat zilele trecute ca un copil de munții de nămeți, numai că entuziasmul i-a dispărut brusc miercuri dimineață, când a ieșit în fața vilei sale din Bragadiru.

Nu de alta, dar șoferul unei mașini de deszăpezire tocmai îi lovise Mini Cooper-ul, în valoare de 20.000 de euro.

Zoom
Așa arată acum Mini Cooper-ul solistei

Au dat-o la pace, urmând ca neatentul bărbat să plătească despăgubirile: ”Șoferul mi-a spus că n-a văzut mașina, când curăța strada, pentru că era îngropată în zăpadă. Mi-a distrus stopurile și bara din spate, pagubele fiind în jur de câteva sute de lei. Nu o să mai parchez în fața vilei, o voi băga în curte, pe viitor, căci acolo stă mai bine”, ne-a spus ieri Denisa.

loading...

Citește și

  • Denisa Tănase (29 de ani), solista trupei Bambi, nu are noroc şi pace la iubiţi, căci anul trecut a divorţat de medicul Cornel Brotac, iar recent s-a despărţit de motociclistul Cătălin Cazacu, însă nu a clacat.

  • denisa tanase maria simion rivale catalin cazacu

    Denisa Tănase (28 de ani) s-a căsătorit la 23 de ani, după numai șapte luni de relație, și a divorțat după patru ani de Cornel Brotac. La acea vreme, bambina a povestit câte ceva din interiorul despărțirii, dar la mai bine de un an de la divorț, aceasta a scos și o piesă care povestește o parte din trăirile ei.