Bălanca şi Keo au făcut «partajul» pe vila de 500.000 de euro

2-bd-2-8945145115.jpg

andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea
Andreea şi Keo au fost împreună 9 ani

E oficial! Andreea Bălan s-a despărţit cu totul de trecut, căci în acest moment nu mai are nimic de împărţit cu Keo, fostul ei iubit. Casa cu bucluc, care i-a mai ţinut legaţi o vreme bună, după separarea din aprilie 2014, are acum un singur proprietar. Andreea a făcut “partajul” şi l-a despăgubit pe Keo cu o sumă uriaşă pentru partea lui de vilă.

După ani de zile de certuri din cauza duplexului din Băneasa, care le devenise cămin atunci când formau un cuplu, Andreea Bălan (33 de ani) şi Keo (39 de ani) au ajuns la o înţelegere. Locuinţa este acum doar a Andreei, după ce aceasta, spun sursele noastre, ar fi reuşit să-i dea solistului o sumă consistentă pentru partea lui. Ţinând cont că vila este evaluată în acest moment la 500.000 de euro, se pare că în conturile lui Keo ar fi ajuns aproximativ 250.000 de euro.

2-bd-1-89651511.jpg

andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea
Aşa arată acum casa Andreei Bălan

 

Astfel că, după trei ani de animozităţi şi după o despărţire cu scântei, solista poate să îşi vadă acum liniştită de viaţa ei, alături de noua familie. Click! a aflat că Andreea Bălan, proprietară cu acte în regulă, a reuşit să facă şi ceva transformări în imobilul respectiv, pentru ca nimic să nu-i mai amintească de fostul iubit.

Vila are opt camere, cinci băi şi două bucătării

2-bd-3-896151115.jpg

andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea
Keo a renunţat la partea lui de casă

 

“E adevărat că Andreea a negociat cu Keo, însă suma este confidenţială. Casa valorează acum jumătate de milion. În locul studioului pe care Keo îl avea la parterul casei, Andreea şi-a făcut unul nou. S-a extins, iar casa are acum 8 camere, 2 bucătării, 5 băi şi 3 dressinguri. La începutul relaţiei lor, el a venit cu terenul şi ea a investit banii în casă. Locuinţa era gândită ca un duplex, avea două intrări separate, iar din interior nu se putea trece dintr-o parte, în alta. Însă acum e modificat, există acces între părţi.

Jos au rămas două livinguri şi 2 bucătării separate, pentru că acolo locuieşte şi mama Andreei şi aşa s-a dorit, să fie două bucătării. Într-unul dintre livinguri Andreea are repetiţii cu dansatoarele ei şi cu Petrişor, căci camera are oglinzi imense, fiind perfectă pentru repetat coregrafiile”, ne-au spus surse apropiate interpretei. Altfel, bucuroasă că a rezolvat această problemă din trecut, Andreea Bălan se gândeşte acum la o binemeritată vacanţă alături de soţul ei, actorul George Burcea. După concertele de Revelion, care vor fi din nou în jur de 6-7 la număr, Andreea va pleca într-o vacanţă la Miami, în SUA.

Andreea şi-a refăcut viaţa cu actorul George Burcea

2-bd-4-8945151.jpg

andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea
Andreea s-a căsătorit cu George Burcea şi au o fetiţă

 

După despărţirea de Keo, solista şi-a refăcut total viaţa. La sfârşitul anului 2014, ea l-a întâlnit pe actorul şi scriitorul George Burcea (29 de ani). Acesta i-a fost mai întâi iubit în videoclipul „Rece”, după care au devenit prieteni la cataramă. Câteva luni mai târziu au devenit iubiţi, iar în vacanţa din 2016 Andreea a rămas însărcinată. Pe 9 octombrie 2016 a născut o minunăţie de fetiţă, pe care a botezat-o Ella Maya. În martie, anul acesta, Andreea şi George s-au căsătorit în America, pe plajă, aşa cum soţul ei visa încă de când era adolescent.  

Cum a început telenovela dintre Andreea Bălan şi Keo

2-bd-5-89565151.jpg

andreea balan, keo, casa, vila, partaj, Misty, George Burcea
Keo are o relaţie cu Misty

 

În 2014, toată lumea era surprinsă că Andreea Bălan şi Keo se despărţeau după aproape 9 ani de relaţie. Motivul era tânăra solistă Alexandra Pavel sau Misty, cum i se spunea la vremea respectivă, cu care compozitorul avea de ceva timp o relaţie în paralel. Apoi scandalurile au continuat şi din cauza duplexului. „Pentru acea casă am cheltuit 250.000 de euro, eu-jumătate, Andreea-jumătate. Terenul valorează 150.000 de euro şi a fost cumpărat de părinţii mei, acum 20 de ani”, ne povestea Keo în 2014, care a mărturisit că a investit alţi bani şi în construirea unui studio muzical, aproximativ 150.000 de euro. Construcţia casei a început în 2012, atunci când relaţia lor mergea ca pe roate. 

Loading...
 
 

Citește și

  • Este maşină de făcut bani! Andreea Bălan are concerte pe bandă rulantă, iar perioada Sărbătorilor de Iarnă o îmbogăţeşte de-a dreptul. Artista are programate 12 concerte în decembrie, care-i rotunjesc veniturile cu 44.000 de euro. Ea le promite fanilor spectacole pline de energie, în care va cânta şi va dansa.

  • andreea balan parca fetita

    De când a născut-o pe Ella, Andreea Bălan (33 de ani) a decis că cel mai bine ar fi să o protejeze pe fetiţă şi să nu publice fotografii cu ea. În toate pozele făcute de artistă şi de tatăl ei, actorul George Burcea (29 de ani), copila apare doar cu spatele. Recent, fotoreporterii Click! au surprins imagini inedite cu Ella, de mână cu celebra ei mamă şi cu bunica într-un parc de la marginea oraşului, marcând astfel o premieră.

  • andreea balan

    Andreea Bălan (32 de ani) este una dintre cele mai active cântărețe de la noi. Vrea să rămână în permanență în atenția publicului. Tocmai de aceea, la doar trei săptămâni de când a născut-o pe Ella, în prima jumătate a lunii octombrie, Bălanca s-a și întors pe scenă.

  • Păreau în culmea fericirii în urmă cu doi ai, când Keo a „scăpat” de iubita oficială dela vremea aceea. Acum, însă, relaţia lui Misty cu Keo nu mai e la fel de roz ca la început. Cel puţin aşa pare din imaginile surprinse de fotoreporterii Click!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1