Andreea Bălan, parada costumelor de baie pe plaja din Mauritius

6_site.jpg

Andreea şi fiicele ei

Andreea Bălan (35 de ani) știe să fenteze trecerea timpului, pozându-se recent în ipostaze incendiare pe plajele exotice din Mauritius, unde se află în vacanță împreună cu soțul ei, George Burcea, și cu fiicele lor, Ella și Clara.

Vedeta are un trup de invidiat, însă susține că se întreține mai degrabă cu multă muncă, având agenda plină de spectacole, dar și cu treburile casnice. Andreea cântărește, la înălțimea ei de 1,65 m, în jur de 48 de kilograme.

andreea_balan_mauritius.jpg

andreea balan mauritius
Andreea Bălan se distrează cu familia în Mauritius
Foto: arhivă personală

 

Partea bună este că și acum încape în ținutele de scenă pe care le purta pe vremea când făcea furori cu trupa Andre, alături de colega ei, Andreea Antonescu. 

andreea_balan_clara.jpg

andreea balan costum de baie
Andreea Bălan și mezina Clara
Foto: arhivă personală

 

Vacanța în Mauritius nu a debutat prea bine pentru solistă și familia ei, căci fetițele Ella și Clara au ajuns la spital. După ce au petrecut ore întregi în avion, cei patru au petrecut noaptea în spital, în Mauritius, acolo unde și-au programat vacanța. Andreea Bălan și-a pus fanii la curent cu starea de sănătate a fetițelor sale, însă situația nu a stat foarte bine deoarece cele două fetițe s-au îmbolnăvit și au intrat pe antibiotice și pe regim alimentar. Din fericire, starea lor s-a ameliorat, iar vacanța a putut continua cu multe zâmbete, bălăceală și voie bună.

andreea_balan.jpg

andreea balan mauritius
Andreea Bălan și-a umplut bagajul cu costume de baie
Foto: arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1