Bălan şi Puşcaş vorbesc la serviciu doar despre bebeluşi

12-13-vedete-2-col-alina-si-andreea.jpg

Aşa arătau Andreea Bălan şi Alina Puşcaş în iulie, la începutul filmărilor. Acum mai au două luni şi nasc

Rar s-a mai pomenit la o emisiune tv din România ca două dintre vedete să fie gravide în acelaşi timp.

Cel de-al 10-lea sezon al emisiunii “Te cunosc de undeva!”, care începe sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1, ni le aduce în prim plan pe jurata Andreea Bălan (32 de ani) şi prezentatoarea Andreea Puşcaş (32 de ani), care peste două luni vor deveni mămici. Andreea pentru prima dată, iar Alina pentru a doua oară, căci mai are acasă un băiat de un an şi o lună. Aşadar, s-au nimerit. Toată ziua, în timpul filmărilor, cele două nu au discutat decât despre sarcină, iar colegii le-au răsfăţat cu diverse atenţii culinare şi chiar cu masaj la tălpi. “Este foarte amuzant. Vorbim numai despre sarcină, bebeluşi, hăinuţe şi schimbăm impresii de tot felul. Asta în pauzele dintre momentele filmate. În timpul înregistrărilor facem amândouă, în frunte cu Cosmin Seleşi (n.r. partenerul de prezentare al Alinei), tot felul de apropouri legate de sarcină, graviduţe şi bebeluşi”, ne-a spus Alina Puşcaş.

 

Loading...

Citește și

  • Vestea că Andreea Bălan este însărcinată a bucurat multă lume, dar cea mai fericită a fost chiar graviduța. Chiar în ziua în care a împlinit 32 de ani, joi, 23 iunie, cântăreața a dezvăluit și sexul copilului pe care îl așteaptă cu actorul George Burcea.

  • andreea balan cinematograf sarcina sapte luni

    Deşi în ultima vreme nu s-a mai afişat pe la evenimente mondene, Andreea Bălan a făcut o excepţie miercuri seară. Solista a fost prezentă la premiera filmului "Star Trek", peliculă pe care o aştepta de doi ani. Îmbrăcată lejer, într-o rochie largă, artista a asortat ţinutei o pereche de sandale comode, cu toc jos.

  • alina puscas insarcinata a doua oara

    Prima vacanţă doar cu iubitul după ce a născut a fost de bun augur pentru Alina Puşcaş! Prezentatoarea a rămas însărcinată pentru a doua oară. Ea este mămica unui băieţel de doar opt luni cu medicul stomatolog, Mihai Stoenescu.

  • alina puscas insarcinata 6 luni fetita

    Prezentatoarea de la „Te cunosc de undeva” are un an plin, atât în viaţa de familie cât şi în carieră. După ce în 2015 a devenit prima oară mamă, iată că acum a aflat că este a doua oară însărcinată cu iubitul ei, stomatologul Mihai Stoenescu (41 de ani), cu care s-a logodit.