„Bake off România”, în curând la PRO TV! Cine sunt juraţii?

Ultima actualizare:

    Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu
Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu

După ce a avut o soartă incertă, având în vedere că juratul Tudor Constantinescu a avut probleme cu justiţia, showul „Bake off Romania” se pregăteşte de lansare pe micile ecrane de la Pro TV. Află, în continuare, cine sunt ceilalţi doi juraţi care l vor acompania în show

Filmările pentru acest show au fost realizate în 2015, iar cei 12 concurenți, Nicolle Stănese, gazda „Bake Off România”, și cei trei jurați au lucrat intens, au gustat din cele mai bune deserturi și au simțit competiția adevărată în show-ul care va desemna cel mai bun cofetar amator din România. Cei trei membri ai juriului emsiunii sunt Alex Stan, Simona Pope și Tudor Constantinescu, unii dintre cei mai experimentați profesioniști în domeniul cofetăriei și patiseriei din țară, cu rezultate excelente în acest domeniu. „Bake Off”, cu titlul original The Great Bake Off, e un format BBC cu rezultate remarcabile la nivel mondial.

Nicolle Stănescu
Nicolle Stănescu

Cine sunt cei trei juraţi de la „Bake Off Romania”?

Alex Stan e un expert al gustului și al complexității gastronomice. Pentru el atenția la detalii, chimia, îmbinarea gusturilor, aromelor și a ingredientelor sunt cele mai importante atribute. Disciplina e punctul lui forte, pe care a deprins-o în mulți ani de lucru într-un laborator ce furniza deserturi pentru trei cofetării din Paris. Determinarea si pasiunea i-au oferit lui Alex un post de sous chef în laboratorul parizian, după numai doi ani. Revenit în țară, Alex și-a îndeplinit visul de a-și deschide propria cofetărie, prin care să aducă calitatea franțuzească și complexitatea gustului mai aproape de români.

Simona Pope e pasionată de artă, iar viața a îndrumat-o să își dezvolte această pasiune în zona culinară. Ea este specializată pe modelaje din pastă de zahăr, iar din mâinile ei ies cele mai frumoase figurine. Aspectul e foarte important pentru Simona, punând accent pe modul de prezentare al unui preparat. Simona și-a consolidat tehnica în Franța, unde a urmat cursurile de specialitate de la Ecole Nationale Superieure de la Patisserie. În 2014 a câștigat două medalii, argint și bronz, la Cupa Mondială de Gastronomie din Luxemburg, preparatele sale cucerind juriul.

Tudor Constantinescu e pasionat de deserturi încă din copilărie. Tot de atunci a început să lucreze și să își construiască cariera în această direcție. Tudor a urmat un liceu specializat pe gastronomie și și-a făcut stagiul de practică la cele mai bune cofetării din Belgia, alături de chefi renumiți care l-au ajutat să își perfecționeze tehnica, devenind un adevărat expert în ciocolată și în deserturi rafinate. Experiența lui Tudor s-a extins apoi în alte țări din Europa, unde și-a adus aportul creativ în numeroase preparate. A continuat în Statele Unite ale Americii și apoi a făcut înconjurul lumii prin meniurile semnate de el, care au fost implementate pe vasele de croazieră ce ajungeau în cele mai îndepărtate colțuri de pe glob.

Fiecare dintre cei 12 concurenți care a intrat în concurs a pornit de la același punct, și-a demonstrat priceperea și creativitatea și a încercat să facă față competiției probă după probă, până în momentul în care a rămas un singur concurent: cel mai bun cofetar amator din România!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net