Băieţii Ilincăi Vandici au «jucării» noi! Ce investiţie de fiţe a făcut soţul vedetei tv

ilinca.png

foto
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu s-au căsătorit la 15 octombrie
Foto:Blitz

Ilinca Vandici radiază de fericire! Are o carieră solidă în tv, fiind gazda unei emisiuni de succes la Kanal d, iar în viaţa de familie soţul şi băieţelul ei Zian o împlinesc. Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a adus multă distracţie în familia gazdei de la "Bravo, ai stil!", iar imaginile publicate de vedetă vorbesc de la sine.

Prezentatoarea "Bravo, ai stil!" are acasă doi băieţi care pe lângă modă sunt la curent cu ultimele tendinţe în materie de distracţii scumpe. Bebe Zian, care curând va împlini un anişor, are propria lui maşină decapotabilă. E drept că este vorba despre una de jucărie, dar cu care reuşeşte de pe acum să întoarcă toate privirile prin parc.

bebe_zian.jpg

bebe zian copil ilinca vandici
Băieţelul Ilincăi Vandici are prima lui maşină decapotabilă
Foto: arhivă personală

Nici tatăl lui nu se lasă mai prejos. Luptătorul MMA Andrei Neacşu, fiul viceprimarului din Tunari Alexandru Neacşu, a făcut o investiţie de fiţe, care nu i-a adus doar lui zâmbetul pe buze, ci şi celebrei lui partenere. Andrei şi-a cumpărat o şalupă, ambarcaţiune pentru care a acos din buzunar în jur de 20.000 de euro. Andrei şi Ilinca au probat noua "jucărie" pe unul dintre lacurile din Bucureşti. 

ilinca_vandici_salupa.jpg

ilinca vandici andrei neacsu salupa
Ilinca Vandici şi Andrei Neacşu s-au plimbat cu şalupa pe lac
foto: captură video

Andrei Neacşu este cunoscut în Tunari, locul de origine. Nu pentru că stă acolo, ci pentru că este dezvoltator imobiliar în zona respectivă, iar tatăl său un om influent și cu o stare financiară foarte bună.

Și-a ajutat fiul cu bani pentru că a văzut că-i moștenește flerul în afaceri și iată că nu s-a înșelat. Andrei construiește și vinde apartamente, încasează sute de mii de euro, conduce o limuzină de lux, o casă imensă în Tunari, iar de curând şi o ambarcaţiune de fiţe. 

Andrei Neacşu şi Ilinca Vandici s-au căsătorit şi au făcut botezul copilului toamna trecută. 

Loading...
 
 

Citește și

 • vandici sot luptator andrei neacsu

  Nuntă fastuoasă, invitați din politică, meniuri și ținute de lux. Cam așa a fost la nunta Ilincăi Vandici. Dacă ea este celebră, despre proaspătul ei soț nu se știu prea multe, însă Click! vă spune cine este Andrei Neacșu, zis „Spelbu”.

 • Ilinca Vandici, silicoane, operatie estetica, Bravo, ai stil, Kanal D, interviu, decolteu

  Gazda emisiunii “Bravo, ai stil”, de la Kanal D, a devenit mamă în iulie, anul trecut, şi încă de atunci a decis că a venit vremea să îşi facă unele transformări fizice. Ilinca Vandici a vorbit cu reporterul Click! despre aceste schimbări, care i-au redat încrederea în ea.

 • foto

  Ilinca Vandici (31 ani) a avut parte de cele mai frumoase şi emoţionante momente din viaţa ei duminică, 15 octombrie. În această zi s-a cununcat religios cu alesul inimii şi şi-a botezat fiul. Ilinca a avut o apariţie inedită, purtând o creaţie a lui Răzvan Ciobanu, colegul ei de la emisiunea "Bravo, ai stil". Rochia de un roz prăfuit, cu trenă a contrastat puternic cu ţinuta aleasă de soţul său, Andrei.

 • ilinca vandici silicoane

  Dacă v-aţi întrebat de ce prezentatoarea "Bravo, ai stil" (Kanal D) nu a mai apărut pe ecran în ultima vreme îmbrăcată în ţinute cu decolteu, acum a venit momentul să aflaţi să răspunsul. Ilinca Vandici s-a operat în mare secret la nivelul bustului şi o perioadă a fost nevoită să ascundă bustiera specială pe sub haine. Recent, ea a început din nou să mai scoată din garderobă bluze şi rochii decoltate, aşa că fanii o pot admira în toată spendoarea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1