Băieții Ilenei Ciuculete: “Nu vrem să ne dea Galeș bani de bomboane!”

cristian_sfetcu.jpg

cristian mugurel sfetcu mormant ciuculete
Cristian Sfetcu nu mai vrea să colaboreze profesional cu soțul Ilenei Ciuculete
Foto: captură video

Mugurel și Cristian Sfetcu n-au ajuns la nicio înțelegere cu Cornel Galeș, soțul mamei lor. La 6 luni de când a murit cântăreața de muzică populară, rudele acesteia au făcut parastase separate, iar în curând războiul lor se va muta în instanță.

Băieții Ilenei Ciuculete, Mugurel și Cristian Sfetcu, nu s-au împăcat cu soțul mamei lor, Cornel Galeș, dimpotrivă. Ei au considerat că nu mai este cazul să colaboreze cu acesta din urmă nici în plan profesional. Nu mai merg la concertele aranjate de el, deoarece n-au ajuns la o înțelegere convenabilă, spun ei.

”Ne-am oprit. Nu ne-am mai dus. Nu vrem bani de bomboane. Nu vrem să ne dea Galeș bani de bomboane. Am fost doar la două spectacole cu impresarul Silviu Lepădat la care ne-a chemat el”, a declarat pentru Click! Mugurel Sfetcu, fiul cel mare al Ilenei Ciuculete.

Băieții s-au supărat pe Galeș pentru că nu i-a chemat la pomana de trei luni, pentru mama lor. Ei au dat cărțile pe față și l-au acuzat pe Galeș că i-a anunțat târziu de boala mamei lor. Cei doi vor să se afle adevărul, ce diagnostic a primit Ileana Ciuculete și cum a murit aceasta.

În plus, ei mai vor să afle și cum a putut semna artista actele de vânzare a casei, când era atât de bolnavă. ”Cum a semnat ea, dacă nu mai era conștientă? Avea momente când mă recunoștea și momente când nu mai știa cine sunt”, ne-a mai spus Mugurel. Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie, la vârsta de 64 de ani.

loading...

Citește și