Băieții duri din showbiz au devenit tătici cu lipici. Click! îți prezintă gașca celor mai adorabili tați celebri FOTO

22-23vnhdfzghjdtghf.jpg

Ți se topește inima când vezi pozele astea! Click! îți prezintă gașca celor mai adorabili tați celebri, care se pricep la scutece la fel de bine ca o mămic ă

Nu-şi mai încap în piele de mândrie de când au devenit părinţi, aşa că profită de orice ocazie pentru a se fotografia cu odraslele lor. Tăticii-VIP din lumea mondenă autohtonă sunt pricepuţi, implicaţi şi simpatici în aceste ipostaze tandre.

Cătălin Măruţă (37 de ani) îşi ia porţia de glorie zilele acestea, după ce pe 23 iulie, soţia sa, Andra (28 de ani), a adus-o pe lume pe micuţa Eva Maria Ioana. Prezentatorul emisiunii “La Măruţă” (PRO TV) nu se mai dezlipeşte de fiica sa, dar nici de fiul lui, David (4 ani), stârnind deopotrivă admiraţia şi invidia admiratoarelor sale. La fel de aplaudat de mămici este şi solistul Doru Todoruţ (38 de ani), care se descurcă de minune cu cele trei fete ale sale: Rebeca (5 ani) şi gemenele Eva şi Natalia (3 ani).

Fetele i se urcă, la propriu, în cap. Doru şi Rocsana, mama fetelor, au divorţat în 2013, după 5 ani de mariaj. Tot tătici topiţi după fetele lor sunt prietenii Pepe (36 de ani) şi Connect-R (33 de ani). Primul are acasă două comori, Maria (3 ani) şi Rosa Alexandra (cinci luni), pe care le alintă “prinţesele mele”, iar cel de-al doilea se bucură, din ianuarie 2014, de micuţa Maya.

O imagine înduioşătoare ne-a arătat actriţa Dana Rogoz (29 de ani), după ce l-a fotografiat pe soţul ei, regizorul Radu Dragomir (48 de ani), într-un moment de tandreţe cu fiul lor, Vlad Luca (un an şi cinci luni). Fostul solist şi actor Lucian Viziru (38 de ani) nu mişcă în front în faţa lui Mihai (5 ani), iar cel mic îl însoţeşte peste tot, chiar şi la orele de tenis pe care le predă celebrul lui tată. Cu siguranţă, cea mai mare schimbare a suferit-o Tudor Chirilă (41 de ani), pe care rolul de tătic l-a înmuiat considerabil. Băiatul dur este un părinte exemplar pentru fiul lui în vârstă de 8 luni.

Loading...

Citește și