Băieţelul Mariei Marinescu are deja 4 luni! Ce simpatic e Iacob!

maria marinescu.jpg

maria marinescu alin petrache sarcina copil
Maria Marinescu (39 de ani) a devenit mămică pentru a doua oară la 15 ianuarie 2018
Foto: arhivă personală

Maria Marinescu are familia pe care şi-o dorea şi este extrem de fericită! Creatoarea de modă a devenit mămică pentru a doua oară la începutul anului, moment pe care l-a păstrat cât mai discret, doar în familie. La patru luni distanţă, iată că designerul a făcut publică prima poză cu fiul ei şi al lui Alin Petrache. Micuţul Iacob îi seamănă perfect soţului vedetei. Este un copil vesel care te hipnotizează cu ochii lui albaştri.

Casa Mariei Marinescu (39 de ani) este plină de copii. Creatoarea de modă şi-a adus aminte ce înseamnă nopţi nedormite şi schimbatul de scutece, căci de la începutul anului a devenit pentru a doua oară mămică. Ea a născut în cea mai mare discreţie un băieţel perfect sănătos, pe care nu se mai satură să-l privească. Dacă până acum se mulţumea doar ea să se bucure de fiecare zi cu el, recent creatoarea de modă a făcut publică prima imagine cu băieţelul ei, pe care a descris-o simplu... Iacob, acesta fiind prenumele pe care cei doi l-au ales pentru micuţ.

iacob.jpg

maria marinescu iacob al doilea copil
Iacob este al doilea copil al Mariei Marinescu
Foto: arhivă personală

Băieţelul Mariei şi al lui Alin Petrache a fost creştinat de Ziua Îndrăgostiţilor (14 februarie), iar acum are deja patru luni şi toată atenţia părinţilor, dar şi a fraţilor mai mari.

maria_marinescu_si_familia.jpg

maria marinescu
Maria Marinescu, Alin Petrache și copiii lor, la mare
foto: arhivă personală

Maria Marinescu este căsătorită de doi ani cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, bebeluşul fiind primul copil al cuplului. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului.

 

Loading...

Citește și

  • De ziua îndrăgostiților, pe 14 februarie, Alin și Maria l-au creștinat pe micuțul venit pe lume 15 ianuarie. Cei doi au ales un nume special, Iacob și au făcut un botez restrâns. OK! vă prezintă prima fotografie de la frumosul eveniment.

  • maria marinescu alin petrache sarcina copil

    În casa Mariei Marinescu (39 de ani) se simte din nou miros de bebeluş. Creatoarea de modă a născut zilele trecute în cea mai mare discreţie un băieţel perfect sănătos, pe care nu se mai satură să-l privească. Vedeta este căsătorită cu Alin Petrache, fostul preşedinte al Comitetului Olimpic Sportiv Român, bebeluşul fiind primul copil al cuplului. Cei doi mai au fiecare moştenitori din relaţiile anterioare, în casă fiind acum trei fetiţe ale sportivului şi doi băieţei ai designerului.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1