Băiețelul Adelei Popescu, bucățică ruptă din mama lui!

radu_valcan_baietel.jpg

radu valcan copil alexandru
Radu Vâlcan și băiețelul lui, Alexandru
foto: arhiva personala

Mult timp, Adela Popescu și Radu Vâlcan și-au ținut băiatul departe de ochii curioșilor. Imediat după botez au început să-l arate lumii, iar acum la mai bine de un an de când a venit pe lume, micuțul Alexandru face adevărate ședințe foto cu părinții săi. Mai în glumă, mai în serios, prezentatorul de la "Insula Iubirii" (Antena 1) și-a întrebat fanii dacă băiețelul seamănă cu el, dar răspunsurile i-au întărit convingerile că micuțul este leit mămica lui.

Radu (40 de ani) și Adela (30 de ani) nu l-au arătat foarte des pe Alexandru, chiar dacă băiețelul este prezent în multe dintre pozele lor. Prima dată când au făcut publice imagini cu chipul lui  a fost în urmă cu mai bine de jumătate de an, la botez, dar până la acel moment "comoara" familiei Vâlcan a fost foarte bine ascunsă. Încă de când au început să facă ședințe foto pentru diferite reviste de la noi, fanii celor două vedete au spus că băiețelul a moștenit trăsăturile Adelei, iar acum acest lucru nu mai poate fi pus la îndoială nici măcar de Radu, care face haz de necaz.

adela popescu parintiZoom
Adela, Radu şi micuţul Alexandru, la botez
Foto: arhivă personală

"Leit eu, nu?", s-a întrebat retoric Radu, în timp ce comentariile i-au demonstrat ceea ce știa deja și anume că Alexandru este copia fidelă a Adelei Popescu. 

loading...
Loading...

Citește și

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase şi mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton, dar şi în casa lor există discuţii. Prezetatorul de la "Insula Iubirii" (Antena 1) este nemulţumit de numărul produselor cosmetice pe care vedeta Pro Tv continuă să le cumpere pentru a-şi satisface ritualurile de frumuseţe.

 • Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite

  A fost o săptămână de coşmar pentru Adela Popescu! Actriţa a ajuns de urgenţă la spital după o criză de peritonită şi a stat departe de băieţelul ei, în vârstă de cinci luni, pe care nu l-a mai alăptat. Disperată că nu îi poate asigura hrana, vedeta a povestit pe blogul personal prin ce a trecut în toate aceste zile.

 • adela popescu radu valcan

  Adela Popescu a fost supusă unei operații de urgență, luni, 14 noiembrie, la câteva ore după ce ieșise din direct de la "Vorbește lumea", emisiunea de la Pro Tv pe care o prezintă alături de Cove. Soțul ei, Radu Vâlcan, a dus-o degrabă la medic, acolo unde diagnosticul a fost crunt: peritonită, adică o apendicită ce s-a agravat și care putea avea urmări groaznice.

 • Radu Valcan, Adela Popescu, bebelus, Alexandru, carucior de fite

  Fermecătoarea prezentatoare a emisiunii „Vorbeşte lumea”, partenera lui Cove, a ajuns ieri, de urgenţă, la spital. Adela Popescu a publicat, ulterior, un mesaj pe reţelele de socializare prin care a explicat de ce nu va prezenta câteva zile emisiunea, pentru ca fanii să nu se îngrijoreze.