Băiatul Narcisei Guţă, distrus după ce mama sa a fost arestată

narcisa.jpg

Narcisa Guţă, încătuşată

Narcisa Guţă, soţia lui Nicolae Guţă, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, vineri, după ce a atacat-o pe Beyonce de România.

Femeia este acuzată de tâlhărie prin violare de domiciliu, infracţiune care se pedepseşte cu închisoarea de la 3 la 10 ani. Narcisa riscă să ajungă la închisoarea Târgşor, penitenciarul cu cele mai dure reguli, conform emisiunii Acces Direct. 

Nu numai că Nicoale Guţă e la pământ după arestarea Narcisei, dar şi fiul lor, Albert, e foarte afectat de cele întâmplate. Conform emisiunii Antena 1, băiatul plânge încontinuu şi întreabă mereu când se întoarce mama lui acasă. 

alberto_guta.jpg

alberto guta
Alberto Guţă
captură: Pro TV

Narcisa a fost reţinută vineri, după ce a fost luată în aceea dimineaţă de mascaţi şi dusă la audieri la sediul poliţiei din Popeşti Leordeni.  Ea a agresat-o marţi seară pe Beyonce de România, Mădălina, amanta lui Nicolae Guţă cu care manelistul a făcut recent un copil. Narcisa a spart casa în care Mădălina trăieşte alături de Guţă şi, după cum chiar ea a recunoscut, a bătut-o. Motivele ei par să fie de natură personală şi susţine că Mădălina a adus-o în pragul disperării cu telefoane în toil nopţii.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1