Bahmuţeanu a găsit soluţia salvatoare pentru rezolvarea problemelor personale!

bamh.jpg

Adriana Bahmuteanu Loredana Latis probleme
Adriana Bahmmuţeanu speră să îşi regăsească încrederea în propria persoană
Foto: Arhivă personală

Deşi a îngropat securea războiului pe care l-a purtat cu partenerul ei de viaţă, Silviu Prigoană, Adriana Bahmuţeanu se pare că nu a reuşit să scape definitiv de problemele pe care le are. Prin urmare, vedeta a apelat la ajutorul unui coach de dezvoltare personală, pentru a-şi recăpăta încrederea în propria persoană.

Pentru a putea depăşi diversele probleme care persistă în viaţa ei, Adriana Bahmuţeanu a apelat la ajutorul unui coach de dezvoltare personală. Astfel, prezentatoarea tv speră să îşi regăsească echilibrul interior şi să acumuleze doar energii pozitive: "Este foarte important să ai lângă tine un om precum Loredana Latis, coach pentru femei de acţiune, asta pentru că uneori, compleşită de grijile cotidiene, poţi cădea pradă depresiei sau chiar mai rău decât atât...", a povestit Adriana.

loredana_latis_si_adriana_bahmuteanu.jpg

Adriana Bahmuteanu Loredana Latis probleme
Adriana Bahmuţeanu crede în ajutorul oferit de Loredana Latis
Foto: Antena 1

Intrebată în ce mod a ajutat-o coach-ul de dezvoltare personală, Adriana a mărturisit: "Loredana Latis este o fire pozitivă, care reuşeşte să vadă lucrurile în profunzime. Felul în care analizeaza întâmplările şi te face să găseşti răspunsuri, cu siguranţă sunt lucruri care te schimbă. Dacă m-aţi întreba cum m-am schimbat după doar două şedinţe cu Loredana Latis, aş spune că acum am mai multă încredere în mine şi nu mi-e frică de viitor pentru că am puterea de a face faţă oricărei provocări", a dăugat prezentatoare tv.

Dar ce este, de fapt, coaching-ul pentru femei de acţiune?

"Coaching-ul este un proces de autodescoperire, care poate ajuta orice persoană să realizeze ce îşi doreşte cu adevărat şi să acţioneze în acest sens. Atunci când ai o problemă pe care nu o poţi rezolva sau când ai un obiectiv pe care nu ştii cum să îl transformi în realitate, poţi apela la coach. Acesta îţi va crea spaţiul necesar pentru a găsi soluţii şi te va ghida în acest sens prin intermediul unor întrebari la care numai tu ai răspunsul. Astfel, coach-ul îţi va arăta că soluţia o ai chiar tu!", a mărturisit Loredana Latis.

Loading...

Citește și