Bahmuțeanca a «înflorit» de când nu mai cu Prigoană! Uite ce zveltă e!

adriana_bahmuteanu_0.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu (42 de ani)
foto: Click!

S-a certat ani de zile cu Silviu Prigoană, de care a divorțat și cu care s-a împăcat de nenumărate ori. Totuși, zilele de iubire s-au terminat definitiv. Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) nu mai vrea să îl vadă pe tatăl copiilor ei.

Despărțirea de Prigoană pare să îi priască vedetei, pentru că în ultima perioadă, parcă a „înflorit”! Adriana Bahmuțeanu arată mai bine ca niciodată.

adriana_bahmuteanu.jpg

adriana bahmuteanu
Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) a slăbit considerabil
foto: Click!

 

Bruneta a slăbit considerabil și a început să aibă mult mai multă grijă de imaginea ei. Mai mult, recent, Adriana Bahmuțeanu și-a făcut o intervenție pentru mărirea buzelor. Reporterii Click! au surprins-o marți seară (12 aprilie) la un concert al Monicăi Anghel. Îmbrăcată într-o ținută lejeră, Adriana părea să fie relaxată și binedispusă.

Loading...

Citește și

 • adriana bahmuteanu silviu prigoana copii scandal

  Petrecerea de după cununia civilă a Andreei Tonciu a fost un bun prilej pentru Adriana Bahmuţeanu să facă cuceriri. Prezentatoarea tv a stat toată seara pe ringul de dans în compania unui bărbat misterios care a făcut-o să radieze de fericire.

 • adriana bahmuteanu

  Prezentatoarea de la Antena Stars simte că a ajuns la capătul puterilor. Deşi Adriana Bahmuţeamnu este divorţată de Silviu Prigoană după ce instanţa a finalizat procesul la începutul lunii ianuarie, omul de afaceri încă îi face mari probleme. Vedeta tv a izbucnit în lacrimi la tv când a aflat că a fost executată silit. Bruneta trebuie să plătească 1000 de euro, reprezentând cheltuieli de judecată.

 • adriana bahmuteanu iubit bacau

  Adriana Bahmuţeanu simte fluturi în stomac. Este curtată de un bărbat chipeş din Bacău care îi face declaraţii de dragoste ce o fac să se simtă ca în liceu. Deşi, brăbatul încearcă de mai mult timp să aibă o relaţie cu vedeta tv, prezentatoarea vrea mai întâi să se "tuneze" şi apoi să răspundă invitaţiilor lui Mihai.

 • adriana bahmuteanu iubit

  Adriana Bahmuțeanu (41 de ani) nu este tocmai o femeie liberă, cel puțin așa susține ea. Fosta soție a lui Silviu Prigoană radiază de fericire și a vrut să împărtășească și motivul. Se pare că bucuria ei i se datorează unui iubit misterios. Vedeta a vorbit pe canapeaua lui Capatos despre viața personală, iar prezentatorul a spus, mai în glumă, mai în serios, că numele amorezului Adrianei este Mihai.