Badea și Gâdea "l-au luat la mișto" pe Celentano. Totul s-a întors împotriva lor

gadea_badea.jpg

gadea badea
Gâdea și Badea, ironici cu poezia scrisă de Adrian Văncică alias Celentano
Foto: captură video

Poezia lui Celentano, momentul final al episodului special din "Las Fierbinți", dedicat Zilei Naționale, a ajuns la inimile a milioane de români. Momentul scris și interpretat de actorul Adrian Văncică a atins suflete, motiv pentru care acesta a și fost copleșit de miile de mesaje de mulțumire pe care le-a primit de la români din țară și de la cei plecați la muncă în străinătate.

Nu toți au fost atinși de momentul artistic al lui Celentano, bețivul din "Las Fierbinți". Mircea Badea și Mihai Gâdea "au luat peste picior" poezia urmărită de peste 8 milioane de persoane. Cei doi au realizat o ediție specială a emisiunii "Sinteza Zilei", iar unul dintre subiecte a fost cel al creației lui Adrian Văncică. Badea nu a fost deloc convins, ci dimpotrivă.

"M-am uitat o dată, apoi m-am mai uitat o dată și după aia nu m-am mai uitat", a spus Mircea Badea înainte de a urmări scena. Acest moment artistic a fost propagat pe net ca unul emoționant. Sunt niște propoziții simple care rimează și puse pe tica-tica-tica. La așa ceva ne emoționăm noi, românii? Pe bune, cu toată dragostea", a spus Mircea Badea. Cei doi realiztaori i-au cerut părerea unuia dintre invitații din platou, dar totul s-a întors împotriva lor.

 

"Încerc să vă înțeleg. Dumneavoastră vreți să înfierați acest pamflet? Din punct de vedere artistic, Adrian Văncică este un actor de excepție. Din punct de vedere al ideii pamfletuilui, este de un adevăr cumplit. Pamfletul nu e ceva la care să râzi. Hai, să te emoționezi, dar poți să disperi, pentru că nimic din cele spuse în acest pamflet, metaforic, nu este gratuit. Este totul de o tristețe..., chiar și poporul reprezentat în acest pamflet este un popor idiotizat de băutură, de sărăcie, de foame, de rușine, de umilință. Noi suntem ăștia. Și totul este atât de trist, încât eu vă mărturisesc că eu am descoperit pamfletul și l-am văzut de peste 10 ori. Sunt profund recunoscător celor care l-au făcut, pentru că arată starea în care suntem noi. Dumneavoastră vreți să-l criticați. Eu mă pot opri, mă pot și ridica. Mă dați afară din platou? Atunci plec", a replicat actorul Florin Zamfirescu.

florin zamfirescuZoom
Florin Zamfirescu a apreciat momentul artistic al lui Adrian Văncică
Foto: captură Antena 3

 

loading...
Loading...

Citește și

 • poezie celentano las fierbinti vancica

  1 decembrie a fost sărbătorit „ca la carte” în curtea Pro Tv-ului. O ediție specială cu toate vedetele postului a fost ținută în „Las Fierbinți”, alături de simpaticele personaje. Poezia recitată de bețivul satului, Celentano, interpretat de Adrian Văncică, a făcut vâlvă pe Internet. Peste 50.000 de distribuiri pe Facebook a strâns discursul turmentatului.

 • celentano

  Poezia lui Celentano, momentul final din episodul special "Las Fierbinți" din 1 Decembrie a adunat o ploaie de reacții pozitive la adresa actorului care-l interpretează pe Celentano, Adrian Văncică. El este cel care a și scris rândurile care au ajuns la inimile românilor din țară și din străinătate.

 • mircea badea vedete campanie taxi

  Videoclipul piesei „Despre smerenie” al trupei Taxi a devenit virală prin mesajul pe care îl transmite. În materialul video apar nume foarte cunoscute din showbizul românesc – Andreea Esca, Ștefan Bănică jr., Andi Moisescu, Dani Oțil, Oana Pellea, Dorina Chiriac și alții. Mircea Badea le-a atacat însă dur pe vedete, considerându-le ipocrite.

 • mircea badea cristian tudor popescu

  Mircea Badea (41 de ani) a avut o remarcă „tăioasă” la adresa lui Cristian Tudor Popescu (59 de ani), în emisiunea de marți seară (26 ianuarie). Conflictul dintre cei doi este unul mai vechi, dar prezentatorul de la Antena 3 s-a enervat teribil după ce CTP i-a făcut o recenzie proastă filmul nominalizat la Oscar „The Revenant”, care îl are pe Leonardo DiCaprio în rol principal.