Badea, audiat la DIICOT, după plângerea penală făcută împotriva lui Moise Guran

mircea_badea.jpg

mircea badea
Mircea Badea, iritat de succesul lui Klaus Iohannis
Foto: captură foto/Antena 3

Realizatorul emisiunii „În gura presei” a dat declarații la DIICOT, marți (9 mai), după plângerea pelană pe care a făcut-o împotriva lui Moise Guran, în cazul alertei false de cutremur de 10 grade dată deaplicația Biziday, în urmă cu două luni. La rândul său, Moise GUran a spus că va face o plângere penală pentru a ancheta un posibilhacking al aplicației.

Mircea Badea a anunțat în ediția de marți a emisiunii „În gura presei” că: „Am primit o citaţie zilele trecute să mă prezint la DIICOT și m-am prezentat astăzi. Am fost împreună cu avocatul Gheorghe Piperea pentru că acolo scria că am dreptul să mă prezint cu un avocat. Mi-a plăcut la DIICOT. Am fost într-o cameră, se numeşte “Cameră de Audiere”, dreptul meu de cetăţean era să fiu înregistrat, am optat pentru, deci s-a filmat şi s-a înregistrat audio toată prestaţia mea. A durat vreo oră jumate toată audierea mea (...)

Pe lângă faptul că momentul în care a apărut alerta asta falsă de cutremur a apărut exact când era comemorarea cutremurului din 1977, s-a mai presupus şi pe o dezbatere naţională despre ştiri false.

Tocmai în această conjunctură dublă, o dată cutremurul din 1977, odată fake news, fix atunci a apărut treaba asta cu alerta lui Guran. Lucru care nu poate fi, totuşi, întâmplător. Adică e prea mare coincidenţa”,

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1