«Axinte, când îmi dai ăia 11.000 de euro din 2008?»

12-13-axinte-tudor.jpg

Tudor de la FlyProject s-a săturat să aştepte banii de la Axinte

Proaspăt tătic, Tudor Ionescu de la trupa Fly Project nu se luptă doar cu colicile fetiţei sale, ci şi cu alte probleme.

Solistul spune că Florin Petrescu, alias Axinte, are la el o datorie de 11.000 de euro, pe care nu a achitat-o nici măcar după nouă ani. Artistul i-a trimis un mesaj destul de tăios organizatorului de spectacole.

”Salut! Tudor de la Fly Project sunt. Scuză-mă că te deranjez, dar treaba stă aşa: nu vreau şi nu intenţionez să mă rog de nimeni niciodată pentru nişte bani care sunt ai mei şi pe care i-am muncit deja, mai ales că aştept banii ăştia de la tine încă din 2008. Realizezi că e 2017 şi că au trecut deja 9 ani şi de fiecare dată când te-a sunat unul dintre noi, aproape că ne trimiteai banii «mâine», bani pe care nu i-am văzut nici azi? Spune-mi, te rog, cum să iau eu toată treaba asta? Să consider că ne-am luat de la tine o ţeapă de 11.000 de euro?”, a scris Tudor pe Facebook.

După cum se ştie, Axinte a mai avut datorii şi la alţi artişti, precum fetele de la Bambi, Elena Gheorghe sau Rocsana Marcu.

Loading...

Citește și