Gabi Szilagi, fost model de succes, devenit medic pe Ambulanță: «Avem ture de 12 ore, mergem şi la suspecţii de coronavirus»

56_1.jpg

Gabi, pe vremea când era fotomodel

Una dintre cele mai frumoase fotomodele de pe plaiurile noastre natale, Gabi Szilagi (51 de ani), care a strălucit în lumina reflectoarelor mai bine de două decenii, s-a reprofilat, în urmă cu șapte ani, de când lucrează ca asistentă medicală pe Ambulanţă.

Prin urmare, aveţi mari şanse să vă treziţi cu ea la uşă, când vă confruntaţi cu probleme de sănătate. Munca este contracronometru, ea şi ”echipa ei de şoc”, cum îi place să spună, reuşind să salveze deja zeci de vieţi. Dacă în trecut era impecabil îmbrăcată, în haine scumpe, şi cu părul coafat după ultimele tendinţe, acum o vedem mai mult în salopeta de asistentă, cu pantaloni şi bocanci. În această perioadă. Gabi Szilagi lurează 12 ore pe zi și poartă costum special, pentru a se proteja împotriva noului coronavirus.

”Merg la suspecții de coronavirus,  alături de colegii mei"

55_2.jpg

Poartă combinezonul care îi poate salva viața

Și în această perioadă grea, când România se confruntă cu sute de cazuri de coronavirus, Gabi se află la datorie, în prima linie. Contactată de Click!, ea ne-a spus: ”Merg la suspecții de coronavirus,  alături de colegii mei, dar suntem bine protejați dacă respectăm cu strictețe regulile de igienă și de dezinfecție. E incomod și anevoios, dar le respectăm. Sunt bine. Lucrăm în ture de 12 ore! ”. Gabi a absolvit Liceul ”Tonitza”şi Facultatea de Psihologie experimentală.

gabi-szilaghi.jpg

Gabi Szilaghi
Gabi Szilaghi, în urmă cu aproape trei ani
Foto: Click!

Citește și

Cândva model de top, acum asistentă pe Ambulanță! Cine e vedeta

Iris Apfel, cel mai bătrân model din lume. La cei 97 de ani ai săi e colegă cu Gigi Hadid

Loading...
 
 

Citește și

  • carre otis

    Viaţa bate de multe ori filmul şi depăşeşte orice imaginaţie. De numeroasde dăţi se ascund poveşti triste în spatele zâmbetelor frumoase de la Hollywood. Povestea uneia dintre cele mai apreeciatee top modele din anii 90 este încă o dovadă a faptului că faima nu asigură fericirea, din contră, pare să atragă o serie de ghinioane. Ajunsă la 51 de ani, Carre Otis a vorbit despree viaţa agitată pe care a dus-o, întâmplările care au marcat-o, dar şi despre liniştea pe care o resimte de când a reuşit să facă pace cu trecutul tumultos.

  • Portret Cindy Crawford

    Cindy Crawford împlinește frumoasa vârstă de 54 de ani, joi (20 februarie). Supermodelul pare că a descoperit fântâna tinereții ! S-a menținut într-o formă maximă, cu dietă sănătoasă și mult sport, dar nu a avut o viață tocmai roz. Puțini știu că superba șatenă și-a pierdut fratele la o vârstă foarte fragedă.