Aşa taţi, aşa fii! Copiii marilor artiști din România vor să calce pe urmele părinților

mario_si_tavi_colen_1.jpg

Mario, fiul lui Tavi Colen, a împlinit 14 ani pe 3 mai

Aşa taţi, aşa fii! De multe ori, copiii calcă pe urmele părinţilor lor. Cătălin Crişan, Adrian Despot sau Călin Geambaşu asistă cu mândrie la carierele muzicale ale copiilor lor, chiar dacă sunt la început de drum. Şi Tavi Colen e mândru de fiul său, Mario, care tocmai a împlinit 14 ani. Deşi băiatul a moştenit vocea superbă a tatălui, iată că a ales o carieră în fotbal.

Tavi Colen (53 de ani), pe numele său real Silviu Octavian Călugăru, este un părinte împlinit. Fiul lui Mario a împlinit la început de lună 14 ani. “Astăzi este doar despre el. Bărbătuşul meu a împlinit 14 ani.

2-mario_fiul_lui_tavi_colen_1.jpg

Mario, fiul lui Tavi Colen, a împlinit 14 ani pe 3 mai

La mulţi ani Mario, nu îţi cer decât să mă faci mândru de tine!”, a scris fostul solist de la Talisman, care acum cântă în propria trupă. Şi într-adevăr adolescentul şi-a trasat deja drumul în viaţă. Ai crede că-i va călca pe urme tatălui, dar nu-i deloc aşa. Vrea să fie fotbalist. 

adrian_despot_si_toma_1.jpg

Fiul lui Adrian Despot, Toma, e toboșar, ca și băiatul lui Călin Geambașu, DaviN

“I-am dăruit mai multe de ziua lui, fiindcă a făcut 14 ani, e bărbătuş acum, i-am luat un telefon, nişte jocuri, ghete de fotbal. Este fotbalist. Îi place muzica, cântă perfect, dar nu vrea să mă urmeze. De la 8-9 ani a renunţat, a spus că el vrea să facă fotbal. Cântă la tobe, are voce, e foarte bun, însă nu vrea. A zis că ajunge o vedetă în casă. Din fericire, sunt două vedete în casă, eu şi Emma (n.r. iubita lui, de la Radio ZU). Locuieşte când cu mine, când cu maică-sa, în vacanţa asta a stat cu noi”, ne-a povestit Tavi Colen, fericit de evoluţia fiului său. 

4-calin_si_davin_geambasu_1.jpg

Fiul lui Adrian Despot, Toma, e toboșar, ca și băiatul lui Călin Geambașu, DaviN

Şi Cătălin Crişan (53 de ani) vorbeşte la superlativ despre copiii lui, fată şi băiat. Dacă Raris e un muzician talentat, sora lui, Daria, s-a îndreptat către actorie, însă cântă şi ea. Şi alţi părinţi celebri se bucură că odraslele lor sunt talentate, iar aici vorbim de foşti colegi de la “Şcoala Vedetelor”, Adrian Despot (45 de ani) şi Mihaela Cernea (44 de ani). Băieţii lor, Toma Despot şi Leon Craioveanu, cântă în aceeaşi trupă.

copii_lui_catalin_crisan_1.jpg

Cătălin Crișan e mândru de Daria și de Raris

6-catalin-crisan-si-fiica-lui-daria-1_1.jpg

Cătălin Crișan e mândru de Daria și de Raris

De asemenea, DaviN, fiul lui Călin Geambaşu (44 de ani), este un bun muzician, cântă la tobe, cântă cu vocea şi îl imită foarte bine pe Michael Jackson. Să nu-l uităm pe Dan Bitman (59 de ani) care are trei fii: Alex este un bun DJ, Patrick s-a lăsat de fotbal, iar acum cântă şi şi-ar dori să facă afaceri, iar Mark s-a lăsat şi el de fotbal şi cântă la chitară şi cu vocea.  

dan_bittman_si_baietii_lui_1.jpg

Toți cei trei băieți ai lui Bittman au talent la muzică
Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1