Autorul celebrei melodii ”Copacul”, Jolt kerestely şi Alexandru Arşinel au dat zeci de autografe la lansarea cărţilor lor!!

Jolt Kerestely

Jolt Kerestely
Zsolt Kerestely a trecut cu bine de operație

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Zeci de vedete și admiratori la lansarea cărții cărţii biografice cu dublu CD, ”Jolt Kerestely, O viață pentru cântec”, scrisă de Oana Georgescu și a fost lansată la Editura PRO UNIVERSITARIA . Evenimentul a avut loc la cea de-a XXI-a ediție a Târgului Internațional de Carte Gaudeamus de la Romexpo.

Lansarea volumului ”Jolt Kerestely, O viață pentru cântec” a strâns numeroși artiști. Cei care au sărbătorit alături de compositor s-au numărat: Margareta Pâslaru, Stela Enache, Dorin Anastasiu, Raoul, Marina Florea, actorii Marin Moraru și Alexandra Velniciuc, compozitorii George Natsis, Andrei Kerestely și Virgil Popescu au sărbătorit alături de maestrul Jolt Kerestely, succesul acestei apariții editorial, atât de special. Cartea include în premieră, 2 CD-uri cu 40 de șlagăre compuse de Jolt Kerestely.

Jolt Kerestely si Oana Georgescu

Jolt Kerestely si Oana Georgescu
Jolt Kerestely si Oana Georgescu

Acestea sunt doar o parte dintre sutele de şlagăre compuse de Maestrul Kerestely în cei peste 55 de ani de carieră. Fiecare album începe cu piesa-simbol „COPACUL” (compozitor: Jolt Kerestely/text: Ovidiu Dumitru) în interpretarea lui Aurelian Andreescu şi a sopranei Angela Gheorghiu. Cartea se găsește deja în librăriile din toată țara, dar se poate achiziționa și on line pe site-ul Editurii Pro Universitaria. Până la sfârșitul anului, vor mai avea loc câteva lansări în București și în țară. Cartea estepovestea vieții unui minunat OM şi a carierei unui mare compozitor, demn reprezentant al muzicii uşoare româneşti.

Lansarea cartii Jolt Kerestely

Lansarea cartii Jolt Kerestely
Lansarea cartii Jolt Kerestely

La Târgul de carte Gaudeamus s-a lansat la Editura ALL și volumul „ALEXANDRU ARŞINEL. Și a fost mâna lui Dumnezeu...”, o carte – mărturie scrisă de Oana Georgescu. „Îmi doresc nespus ca toți aceia care vor citi această carte să mă cunoască și mai bine. Nu doar ca pe Alexandru Arșinel, actorul de teatru și de film, artistul, interpretul, directorul de teatru, ci așa, ca pe un om ca toți oamenii. Vreau să mă cunoașteți exact așa cum sunt eu și la fel cum sunteți dumneavoastră” - mărturisea Alexandru Arșinel în prefaţa cărţii.

Vasile Muraru, Octavian Ursulescu, Alexandru Arsinel, Viorel Zaicu, Oana Georgescu

Vasile Muraru, Octavian Ursulescu, Alexandru Arsinel, Viorel Zaicu, Oana Georgescu
Vasile Muraru, Octavian Ursulescu, Alexandru Arsinel, Viorel Zaicu, Oana Georgescu

Cartea este un omagiu adus medicilor care i-au salvat viața. „Această carte este un Omagiu pe care am dorit să îl aduc Școlii Românești de Medicină în general și tuturor slujitorilor săi, de ieri, de azi și de mâine, în special. Este o Reverență în fața oamenilor în halate albe care sunt și rămân OAMENI – medici, chirurgi, anesteziști și membri ai echipelor lor –, care îți redau necondiționat SĂNĂTATEA și VIAȚA.

Cu sau fără voia noastră, la un moment dat, destinul ne poartă către un moment de inspirație a unui medic, către mâna lui DUMNEZEU, care ne îngăduie să ne mai bucurăm de ceea ce EL a lăsat pe pământ mai frumos, VIAȚA…

Lansarea cartii Alexandru Arsinel ~Si a fost mana lui Dumnezeu...~

Lansarea cartii  Alexandru Arsinel ~Si a fost mana lui Dumnezeu...~
Lansarea cartii Alexandru Arsinel ~Si a fost mana lui Dumnezeu...~

Și lor, PERSONAJELOR principale ale acestei cărți, le dedic acest volum care înseamnă un imens MULȚUMESC. Nu mi-ar ajunge nici măcar o altă viață sau mai multe vieți să rostesc încontinuu acest cuvânt care înseamnă atât de mult pentru oricine, dar mai ales pentru PACIENTUL Alexandru Arșinel. Acela care a preferat dintotdeauna să apeleze numai la medicii români și să se interneze și să se opereze numai în clinici și spitale de stat din România!După ce veți fi citit această carte, vă veți convinge încă o dată ce oameni grozavi sunt acești medici. Admir sacrificiile pe care le-au făcut pentru a ajunge până aici, le respect munca depusă, probitatea profesională și seriozitatea, dăruirea, vocația și pasiunea pentru meseria aleasă din tot sufletul lor.

Alexandru Arsinel a dat o multime de autografe

Alexandru Arsinel a dat o multime de autografe
Alexandru Arsinel a dat o multime de autografe

Le-ați cunoscut POVEȘTILE de VIAȚĂ, le-ați deslușit parte dintre gânduri și secrete, vi sau confesat, așa cum probabil nu au mai făcut-o, dar ați avut ocazia să aflați și ADEVĂRUL dezvăluit chiar de ei! ADEVĂRUL despre problemele medicale grave pe care le-am avut, asemeni oricărui om – deși pentru unii, un artist nu are voie să se îmbolnăvească și nici dreptul să încerce să se facă bine–, dar și despre modul în care acești medici mi-au redat SĂNĂTATEA… Pentru mine, EI au dat uneori mâna cu DUMNEZEU !

SĂNĂTATE !!! Asta este tot ceea ce vă doresc și Dumneavoastră! Credeți-mă, oameni buni, știu foarte bine ce înseamnă să ai parte de SĂNĂTATE ! Sau să nu ai… Aceasta este singura urare pe care o fac nu de acum, ci mult mai de demult tuturor celor apropiați mie”.

prof.univ.dr.Monica Pop, Alexandru Arsinel si Oana Georgescu

prof.univ.dr.Monica Pop, Alexandru Arsinel si Oana Georgescu
prof.univ.dr.Monica Pop, Alexandru Arsinel si Oana Georgescu

„Cazul Arșinel“ a făcut multe valuri în presa românească din toamna lui 2013. Dar cum au stat lucrurile cu adevărat puteți afla numai din această carte-mărturie în care vă vor spune cum au stat de fapt lucrurile chiar medicii care i-au salvat viața. Şi, veți afla din această carte și de ce crede Alexandru Arșinel că a fost mâna lui Dumnezeu.

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5