Aurel Pădureanu nu vrea să divorțeze de Catanga: "Cornelia este puțin mai impulsivă"

catanga_1_0.jpg

Cornelia Catanga crede că i-a fost schimbat copilul la maternitate

După o căsnicie de 33 de ani, Cornelia Catanga a decis să divorțeze de Aurel Pădureanu. Artista a anunțat că urmează să depună actele de divorț. Soțul ei nu este de acord cu despărțirea, mai ales la vârsta lor, și spune că nu își reproșează nimic.

„A fost o mică discuție, iar Cornelia este puțin mai impulsivă, eu sunt un om mai cerebral. Stau și gândesc înainte să scot un cuvânt, asta e. Nu știu ce să cred, vă rog să mă credeți că nu știu ce să cred. Noi avem o căsnicie frumoasă, întotdeauna la evenimente mergem împreună, suntem împreună, să știți. Întotdeauna am căutat ca al meu comportament să fie elegant și frumos, pentru că am o familie frumoasă. Am trecut prin multe greutăți, multe necazuri s-au abătut asupra noastră, că așa este viața. Eu zic că finalul... vedem despre ce este vorba”, a spus el la Antena Stars.

Cornelia Catanga anunțat despărțirea la televizor

Dezvăluirea-șoc au fost făcută sâmbătă, în cadrul emisiunii "Star Matinal", prezentată de Nasrin Ameri și Dima Trofim, la Antena Stars. Cornelia Catanga a recunoscut că fiul ei, Alexandru, este mesagerul dintre ea și Aurel Pădureanu. „Vreau să vă spun că am avut o căsnicie fericită. (…) În afara faptului că el are doi copii din prima căsnicie, cei 33 de ani petrecuți împreună au fost o frumusețe. Acum, eu dacă am de transmis ceva, vorbesc cu copilul. (…) M-am certat, ca fiecare. Dacă spune cineva că nu se ceartă într-o relație, nu există așa ceva”. În urmă cu un an, Cornelia Caranga a trecut printr-o cumpănă și cu sănătatea. Cornelia Catanga a făcut infarct pe 14 iulie, a fost în stare gravă, însă medicii de la spitalul Floreasca au reușit să o pună pe picioare.

Citește și:

EXCLUSIV Cornelia Catanga, adevăratul motiv al despărțirii de Aurel Pădureanu: «Nu vorbim, nu mâncăm la aceeași masă»

Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu s-au despărțit după 33 de ani: «Nu mai suntem împreună din aprilie»

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1