Augustin Viziru şi Doiniţa Oancea sunt nedespărțiti de 10 ani. Cum a început totul!

casatorie-la-tv1.jpg

doinita oancea, augustin viziru
Doinița Oancea și Augustin Viziru s-au căsătorit doar la televizor

Actorii de telenovele Doiniţa Oancea şi Augustin Viziru s-au împrietenit pe platourile de filmare, iar de câțiva ani și-au dat seama că își pot dubla succesul dacă apar în aceleași show-uri sau seriale tv, nu de alta, dar schimbul de replici și umorul lor fac deliciul fanilor.

În urmă cu 10 ani, Doinița Oancea  (34 de ani) juca în „Inimă de ţigan”, iar Augustin Viziru (37 de ani), în „Regina”. Se întâlneau pe platourile de filmare, în pauze, şi, din vorbă-n vorbă, au devenit prieteni foarte buni.

“Eram colegi la postul Acasă dar nu ne prea băgam în seamă. Abia când au început filmările pentru Regina s-au legat lucrurile între noi. Am fost colegi în Îngeri pierduți, unde personajele noastre din serial s-au şi căsătorit. Din 2015 facem cuplu în mai toate producţiile TV, de la Ferma Vedetelor, până la serialul O grămadă de caramele”, ne-a povestit Doinița Oancea.

În 2015, au participat la reality show-ul “Ferma Vedetelor”, unde s-au căsătorit din nou, conform scenariului, secvență care a adus mari audiențe postului PRO TV.

doinita_oancea_augustin_viziru.jpg

doinita oancea, augustin viziru
Doinița Oancea și Augustin Viziru fac un cuplu perfect pe micile ecrane

 

Augustin a vorbit la superlativ despre prietenia lor strânsă, dar și despre colaborarea din pelicula ”O grămadă de caramele”, care a fost difuzată de postul Happy Channel. “Ea este jumătatea mea, Pamela mea, carameaua mea. Ne ştim de pe platourile de filmare de la Acasă  TV, anul acesta am împlinit 10 ani. Ideea este că Doiniţa face parte dintre persoanele cu care m-am înţeles cel mai bine pe platourile de filmare, ştiu că mă pot baza tot timpul, 100% la sută, pe ea. Pentru mine ea e pe primul loc, indiferent de situaţie”.

Acum cei doi pregătesc un nou serial, la Antena 1, ”Fructul oprit”, care va debuta în curând.

loading...
Loading...

Citește și