Augustin Viziru, printre cei mai buni jucători de biliard din Europa

viziru12-13-vedete-viziru.jpg

Augustin Viziru se descurcă în concursuri şi cu mâna stângă amorţită
Citeste tot despre: 

Augustin Viziru (35 de ani) nu-şi mai încape în piele de mândrie că a ajuns printre primii cinci jucători de biliard din Europa.

Cu atât mai mult cu cât mâna lui stângă nu s-a recuperat după accidentul de acum un an, din emisiunea “Ferma vedetelor” (PRO TV), când s-a tăiat, din neatenție, cu toporul.

Deşi are momente în care nu îşi mai simte două degete de la mâna stângă, Augustin a revenit la marea sa pasiune: biliardul, iar de curând a reuşit o performanţă notabilă. „Am participat la Campionatul European de biliard, în Grecia, şi m-am clasat pe locul 5. Sunt singurul român care a reuşit asta”, a declarat Augustin pentru Click! A fost răsplătit de organizatori cu o  sumă modestă: „Din păcate, nu prea sunt premii foarte mari în sportul ăsta. De exemplu, acum, la Europene, am câştigat 500 €, dar m-a costat mai bine de 1.500 € deplasarea asta”.

Loading...

Citește și

  • Augustin Viziru (35 de ani) a rămas cu sechele pe viaţă după ce s-a tăiat cu toporul în timpul unei emisiuni TV. Se împlineşte un an de când actorul şi-a nenorocit mâna stângă într-un moment de neatenţie. Făcând un bilanţ pentru Click!, Augustin pare optimist, în ciuda unor probleme pe care încă le mai are la mâna stângă.

  • Atunci când au bătut palma cu PRO TV, pentru a participa la “Dansez pentru tine” sau “Ferma vedetelor”, Monica Davidescu şi Augustin Viziru nu şi-au imaginat că vor pleca de acolo mutilaţi pe viaţă. Deşi timpul s-a scurs, ei nu sunt „reparaţi” complet şi se chinuiesc, cum pot, să-şi facă meseriile care le aduc bani în casă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1