Augustin Viziru «luptă» pentru 4.000 de euro cu mâna amorţită

12-13-vedxzvcvete-1.jpg

Augustin Viziru
Augustin Viziru are un noroc chior la biliard, unde a câştigat, de-a lungul timpului, mii de euro
Citeste tot despre: 

Jucător înfocat de biliard, Augustin, fratele lui Lucian Viziru, a avut serios de pătimit în urma accidentului suferit, în luna mai, la PRO TV. Nici acum, după o operaţie grea, de patru ore, şi sutele de şedinţe de fizioterapie, actorul tot nu-şi poate folosi prea bine mâna stângă. Cu toate acestea, şi-a anunţat participarea la concursul de biliard, programat în perioada 26-28 noiembrie, la Treviso (Italia).

Augustin (35 de ani) are încă de tras, după ce şi-a secţionat, din neatenţie, cu toporul trei tendoane ale mâinii stângi. Treptat-treptat, s-a străduit să revină la activităţile de dinainte de accident, însă numai el ştie cât strânge din dinţi când face şi cele mai mici mişcări: „Mâna e amorţită în continuare, nu s-a vindecat şi m-am obişnuit să o folosesc aşa”, ne-a declarat Augustin.

Sătul de medici, după ce a zăcut pe patul de spital, el a renunţat să mai meargă la control, astfel că se descurcă singur, cu exerciţiile fizice, care îl vor ajuta, în timp, să-şi recapete mobilitatea mâinii: ” Mă antrenez singur, nu mai merg la spital”, ne-a mai dezvăluit actorul de telenovele. Cum marea lui dragoste a fost şi va rămâne biliardul, fratele lui Lucian Viziru nu poate sta departe de masa de joc şi, implicit, nici de competiţiile care, ani buni, au fost sursa lui de venit, din premii.

Augustin se pregăteşte intens pentru o primă competiţie importantă, cu miză mare: ”În perioada 26-28 noiembrie voi fi la Treviso, în Italia, la campionatul european de biliard. Premiul cel mare este de 4.000 de euro, însă nu pentru bani merg, ci pentru concurs, pentru antrenament şi pentru schimb de experienţă. Vor fi peste 250 de jucători europeni, campioni, oameni foarte buni”,  a mai adăugat acesta.

Augustin Viziru, până nu de mult timp un mare răsfăţat al emisiunilor de divertisment, a lăsat-o mai moale cu televiziunea, după incidentul de la PRO TV: „Nu prea mai sunt oferte, iar cum eu sunt un tip pretenţios, nu accept chiar orice emisiune de televiziune”.

12-13-vcvxcvedete-2.jpg

Augustin Viziru
În finala emisiunii “Ferma Vedetelor” (PRO TV), din neatenţie, Augustin şi-a secţionat mâna cu toporul, ajungând pe patul de spital

Augustin Viziru s-a accidentat în finala «Ferma Vedetelor» 

Pe 31 mai, în finala de la “Ferma Vedetelor”, Augustin şi-a secţionat degetul mare de la mâna stângă, în timpul probei de tăiat lemne. “M-am tăiat până la os. Îmi vedeam osul cum mişcă pe acolo”, povestea el. Actorul a fost dus de urgenţă la spital şi a stat 4 ore în operaţie, după care, timp de o lună, a purtat atele şi a avut braţul imobilizat. Au mai urmat 30 de zile de fizioterapie şi recuperare.

12-13-vexzczxcdete-3.jpg

Augustin Viziru
În finala emisiunii “Ferma Vedetelor” (PRO TV), din neatenţie, Augustin şi-a secţionat mâna cu toporul, ajungând pe patul de spital

A muncit pe 3.000 € pentru Nea Mărin

După ce la începutul anului a muncit trei luni în pădure, pentru Pro TV, la ”Ferma Vedetelor”, el a acceptat, în toamnă, să lucreze şi pentru Nea Mărin, la “Poftiţi pe la noi! Poftiţi de vă iubiţi” (Antena 1). În cadrul show-ului, el a ajutat cum a putut un cuplu care urma să se căsătorească şi nu avea resurse materiale. Pentru o săptămână de muncă, ar fi încasat, susţin apropiaţii lui, în jur de 3.000 de euro, sumă din care îşi va plăti drumul şi cazarea pentru competiţia de biliard din Italia. 

 

12-13-vedetvxcvbxcve-4.jpg

Augustin Viziru
Augustin Viziru

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1