Au trecut patru ani de la moartea mamei Monicăi Gabor. Cum i-a cinstit aceasta memoria

gabor.jpg

monica gabor
Au trecut patru ani de la moartea Veronicăi Bulai
Foto: Click!

În urmă cu patru ani, Veronica Bulai, mama Monicăi, Alinei și a Ramonei Gabor, a murit într-un accident stupid. Aflată în pelerinaj la mănăstirile din Gorj, femeia de 54 de ani a fost lovită de o bucată de piatră de șapte kilograme, iar medicii nu au mai putut face nimic pentru ea.

După ce grupul de 17 persoane în care se afla și mama Monicăi a vizitat lăcașul de cult de la Polovragi, oamenii, însoțiți de un ghid, au hotărât să viziteze și peștera cu același nume, aflată la un kilometru distanță. Au făcut poze cu stâncile din afara peșterii, moment în care o bucată de piatră s-a rostogolit și a căzut peste Veronica Bulai. Aceasta a decedat pe loc.

Deși este departe, Monica a ținut să comemoreze moartea mamei sale într-o biserică din SUA, unde s-a rugat și a aprins lumânări." Au trecut patru ani de când ne-am pierdut mama, dar este ca și cum s-a întâmplat azi", a scris Monica pe rețelele sociale, acolo unde a publicat și o poezie în limba engleză, al cărei mesaj este că mama este singura spre care fiecare se întoarce la greu și cea căreia Monica îi duce cel mai tare dorul.

monica gaborZoom
Monica Gabor a mers la biserică în America
Foto: arhivă personală
loading...
Loading...

Citește și

  • A trecut mai bine de un deceniu de când Monica Gabor (29 de ani) s-a transformat din Cenuşăreasă în prinţesă! După traiul luxos de la Izvorani, alături de fostul soţ, Irinel Columbeanu, Moni l-a prins din nou pe Dumnezeu de un picior, dar pe tărâm american. Actualul iubit, chinezul Mr. Pink, o tratează ca pe o regină şi chiar i-a dat acţiuni din afacerile lui.

  • ramona gabor monica gabor

    Întâlnire emoţionantă între Monica şi Ramona Gabor! Cele două surori s-au văzut după o perioadă lungă de câteva luni. De data aceasta, vedetele nu şi-au mai dat întâlnire pe pământ românesc, aşa cum s-a întâmplat de Paşte, ci tocmai la Los Angeles, locul unde miercuri (26 iulie) va avea loc lansarea unei noi afaceri, o aplicaţie de livestreaming, pe care a pus-o la punct Mr. Pink, iubitul chinez al Monicăi Gabor.