Au slăbit 50 de kilograme, din cauza problemelor de sănătate

6_7_4-col-silvia.jpg

2018- Silvia Dumitrescu a fost surprinsă, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, la plimbare, lângă Parcul Herăstrău. A slăbit 15 kilograme şi cu greu o mai recunoști
foto: Blitz

”Reginele muzicii româneşti” au reuşită să topească împreună exact 50 de kilograme, însă nu din motive estetice, ci din cauze medicale. Silvia Dumitrescu ne-a povestit cum a reuşit să scape de 15 kilograme, după ce a fost diagnosticată de hipercolesterol.

Cine nu o ştie pe nonconformista solistă, care încinge atmosfera, la petreceri, cu antrenantele refrene ”Ăsta-i felul meu” sau ”Catrina”? Silvia Dumitrescu (58 de ani), solistă de muzică pop, s-a remarcat în anii ’85, la Festivalul Mamaia, când a cântat tunsă periuţă  şi cu părul vopsit în culori ţipătoare. Căsătorită cu celebrul compozitor Florin Ochescu, artista este mama unui băiat în vârstă de 25 de ani, Iulian, care i-a moştenit talentul muzical, devenind un pianist cu multe premii în palmares. 

6_7_2-col-ea-grasa-silvia.jpg

2017 - Așa arăta Silvia anul trecut, la Vama Veche

La vremea debutului, Silvia se mândrea cu o talie de viespe, însă, cu timpul,  a început să ia proporţii. În 2014, solista a reuşit să scape de 20 de kilograme, pe care, din păcate, le-a recuperat, recunoscând că este o mare pofticioasă. Iată însă că, zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o în apropierea Parcului Herăstrău.  Cu multe kilograme în minus, şi îmbrăcată sport, cu pantaloni şi bluză lungă kaki şi o ci vestă neagră, vedeta ieşise la plimbare cu o amică. Celebra cântăreaţă cu voce de cinci stele ne-a oferit detalii despre noul ei look: ”Am început din decembrie să am grijă ce mănânc. Am fost la medic şi mi s-a spus că am colesterolul mare. Prin urmare, trebuie să renunţ la grăsimi. De atunci am mese fixe, iar ultima masă este la şapte seara. Am renunţat la tot ce-mi place, la prăjeli, mai ales la dulciuri, de care eram dependentă. Pot să vă spun că mă simt mai bine acum, cu cele 15 kilograme în minus. Din păcate, nu reuşesc să merg la sala de sport, însă pot să spun că o alimentaţie sănătoasă contează enorm”. 

Cântăreaţa nu a renunţat la muzică, dimpotrivă, continuă să figureze pe afişele celor mai importante concerte, dar o vedem şi în recital, la emisiunile tv. Recent, ea şi Florin Ochescu, au sărbătorit Nunta de Argint, la 25 de ani de la cununia civilă. Ei colaborează şi pe plan profesional, susţinând concerte pe Litoral, în special la Vama Veche, în  sezonul estival: ”La mare ne simţim cel mai bine, verile suntem pe plajă. Ziua ne odihnim şi seara cântăm pentru turişti”, a povestit Silvia.

Monica Anghel a renunţat la pâine şi a «topit» 25 kg 

6_7_2-col-monica-2.jpg

Monica Anghel pierduse lupta cu kilogramele

Și Monica Anghel (46 de ani) a reușit, după operația de anul trecut, la coloană, să scape de 25 de kilograme: ”Am învățat acum că slăbești dacă mănânci. Important e ce mănânci. Mă simt foarte bine, am foarte multă energie. Am făcut un set de analize, am mers la nutriționist. Dimineaţa, la prima oră, mănânc o omletă cu seminţe de chia, fără prea mult ulei. Pe la 10 -11 mâncăm 10-15 migdale sau nuci. La 12, mânânc o ciorbiţă de legume, dar fără pâine. A fost alegerea mea să renunţ la pâine. Sunt multe mese, e totul foarte sănătos. A fost o perioadă destul de dificlă. Erau probleme mai vechi, de 10 ani de zile. Nu le-am băgat în seamă, am zis lasă că trece… Eu m-am operat pe coloană, nu mi-am operat stomacul, este întreg, sănătos, bine mersi”, a declarat ea, Antena Stars.

6_7_2-col-monica-1.jpg

Cu sport și dietă, solista s-a subțiat vizibil

 

Mirabela Dauer şi-a schimbat garderoba după ce a scăpat de 10 kg

6-7-vedete-mira-2.jpg

Mirabela Dauer era una dintre cele mai corpolente soliste

Cât o privește pe Mirabela Dauer, căreia medicii i-au extirpat un rinichi, la sfârșitul lunii ianuarie, aceasta a scăpat de aproximativ 10 kg. Pentru marea artistă, această schimbare de look nu este însă un motiv de bucurie: ”Nu voiam să slăbesc atât de mult, nici nu mai am cu ce mă îmbrăca, m-am trezit la orele 5.00 dimineața ca să caut o ținută pentru primul interviu la tv, după operație. Am trecut cu bine peste acest necaz, am avut o tumoare. Eu îmi fac analizele de două ori pe an, am fost perfect sănătoasă până la începutul anului”, a declarat artista, la emisiunea ”Agenția VIP”, (Antena Stars).  

6_7_2-col-mira-1.jpg

Ea s-a fotografiat zilele trecute, în curtea vilei

 

loading...
Loading...