Au povestit la ore de maximă audiență cum au făcut sex: ”Am înnoptat la el. Eram în draci și în pofte”

mariana_rosca_bust.jpg

mariana rosca sani topless
A făcut sex cu el, apoi s-au certat
Foto: arhiva personală

S-a iubit cu el vreme de câteva luni, apoi s-a supărat pe el și a mers la televizor la ore de maximă audiență să relateze cum au făcut sex.

Pare formula ideală, adoptată de câteva femei din lumea mondenă dâmbovițeană, care au obținut cu această ocazie bani și notorietate. Din acest punct de vedere, anul 2014 a scos la iveală câteva cazuri interesante.

”Ne vedeam de două ori pe lună”

Adrian Cristea, fost fotbalist, a fost o perioadă destul de lungă numele de bărbat cel mai des pronunțat la emisiunile cu vedete de la noi. După aventura de la Paris cu Bianca Drăgușanu, atunci măritată cu Victor Slav, o femeie ce era cunoscută mai curând ca ”blonda lui Iri” a apărut pe firmament să povestească aventurile sexuale ale ”Prințului”. Motivul: a vrut să-l facă de râs după ce el a decis să nu mai aibă întâlniri cu ea.

”A fost ceva sexual. Ne vedeam de două ori pe lună”, a afirmat ea.

Adrian Cristea, cunoscut în cercurile mondene ca un ”devorator” de femei, a avut în trecut relații cu Denisa Nechifor, Tania Budi, Denisa Botcari și Bianca Drăgușanu, ca să le amintim doar pe cele mai cunoscute.

Cu Mariana Roșca (35 de ani) a fost însă altfel: blonda a descris cu lux de amănunte tot ce s-a întâmplat între ei.

”Am avut o relaţie, m-am îndrăgostit foarte tare vara trecută de cineva, dar acea persoană mă ignora. Într-o seară m-a jignit de faţă cu nişte prieteni comuni, m-am ridicat şi am plecat. Am ajuns acasa şi mi-am zis: «Primul care îmi răspunde pe Facebook, ies cu el ca să i-o plătesc»”, a rememorat fosta ”blondă a lui Iri”.

”Adrian Cristea mi-a apărut primul pe calculator, apoi i-am dat mesaj. I-am scris «Yuhuu!», el mi-a răspuns «Sărbătorim ceva?» şi eu i-am spus: «Da, sărbătoresc despărţirea de un fraier». M-a întrebat cum vreau să sărbătoresc şi i-am spus să vină cu o idee. El mi-a spus «Vrei să ne...?»... sau mai bine să rectific: «Hai să ne...!»”, a istorisit Mariana.

mariana_rosca_sexy_lenjerie_intima.jpg

mariana rosca sexy
Mariana Roșca s-a iubit cu Adrian Cristea timp de trei luni
Foto: arhiva personală

Prima noapte i-a rămas adânc întipărită în minte: ”M-am dus, am luat o sticlă de vin, m-a primit pe întuneric , doar cu lumina televizorului, în şort şi în tricou. Am înnoptat la el. A fost înfocată. Eu eram în draci şi în pofte, el întotdeauna în pofte.  Obiectul muncii e... ok. Chiar i-am spus după actul sexual: «Acum o înţeleg pe Bianca de ce trage la tine»”.

adrian_cristea_bust.jpg

adrian cristea bust
Adrian Cristea se pozează sexy pe Facebook
Foto: arhiva personală

Relația pur sexuală, conform propriilor afirmații, a durat din octombrie 2013 până în primele zile ale lunii ianuarie 2014. În acest răstimp, Adrian Cristea încerca s-o convingă pe Bianca să divorțeze de Victor Slav. Însă în viața stelistului au mai fost atunci și alte femei, inclusiv cu Silvia Pop, o iubită din trecut. ”A fost prietena mea. Ştiu de la ea că era şi cu el, pentru că îmi povestea. Mai ştiu şi de alte femei, dar nu vreau să mai dau nume. Una dintre ele are iubit şi o omoară ăla”, a precizat Mariana Roșca.

După o lună și jumătate de la aceste dezvăluiri, Bianca și Victor au divorțat. Însă Cristea n-a rămas cu ea, așa cum se gândea la un moment dat. Drăgușanu a preferat o relație discretă cu ”băiatul de la meteo”, iar ”Prințul” și-a văzut de litigiul cu Steaua după ce a fost dat afară din cauza lipsei performanțelor sportive și a vieții personale agitate.

Blonda și roșcata l-au făcut praf pe Adi Cristea

Cum cu blonda Mariana Roșca și cu roșcata Bianca Drăgușanu lucrurile s-au terminat prost, Cristea s-a aruncat în brațele unei perechi fatale, formate – coincidență! - dintr-o blondă și-o roșcată. Denisa Botcari și Carla Oloș nu erau cunoscute publicului larg înainte de apariția la emisiunea lui Capatos, în primele zile de toamnă. Aventurile sexuale cu ”Prințul” le-au adus faimă și un plus de imagine în zona pe care poate că ambele o vizau.

denisa_botcari_goala.jpg

denisa botcari goala nud sex
Denisa Botcari a apărut în ipostaze sexy în revista ”Playboy România”
Foto: Silviu Săndulescu

Legăturile lor cu Adrian Cristea au fost scurte și prea puțin intense. Pe dos față de experiența Marianei Roșca! ”N-am avut nicio aşteptare de la el. Ce aşteptare să am? Am fost nu dezamăgită, ci foarte surprinsă. Nici măcar două-trei ore nu-l ţine”, a remarcat Denisa Botcari, obișnuită poate cu iubiți mai buni în pat până la 22 de ani.

Opinie împărtășită și de colega ei de distracție, Carla: ”Cristea e foarte prost la pat. Eu îi spuneam roboţel; făcea totul mecanic. A adevărat că mă săruta, dar mecanic”.

Poveștile fetelor nu s-au încheiat aici. După câteva săptămâni, Carla Oloș s-a cuplat cu Viorel de la 3rei Sud-Est. Se știau cam de un an, dar au făcut pasul cel mare după ce el a încheiat o relație de lungă durată. Totuși s-au despărțit repede fiindcă el voia o fată de casă.

denisa_botcari_carla_olos.jpg

denisa botcari carla olos
Denisa Botcari și Carla Olos și-au făcut o idee despre ce poate Adrian Cristea. Neimpresionant!
Foto: arhiva personală

Denisa Botcari a constatat ulterior cu surprindere că ea s-a culcat și cu Mihai Costea, Nilă al Danielei Crudu. Blonda nu știa cine e el și nici că e cuplat cu fosta asistentă a lui Capatos.

Și cum lucrurile nu se pot încheia așa, Botcari a aflat pe la începutul lui octombrie că e gravidă, probabil cu fotbalistul Cristi Daminuță, conform apropiaților, iubit oficial al Mădălinei Pamfile. Datele în acest caz nu sunt clare, deznodământul urmează în 2015.

”Bag cuțitul în tine!”

Sora vitregă a Ralucăi Pascu, fostă Pastramă, a încheiat apoteotic anul 2014 în privința circului monden. Loredana Pastramă, care în trecut a acuzat-o pe soția lui Pepe că nu a fost o fată cuminte, a arătat unei țări întregi cât de ”obraznică” a fost ea la muncă în Spania.

bunica_loredana_pastrama_cristi_grigore.jpg

loredana pastrama cristi grigore
Loredana Pastramă s-a prostituat pentru Cristi Grigore, dar el n-a fost în stare să aprecieze gestul
Captură Kanal D

Cu doi copii până la 28 de ani, pe care îi crește bunica, Loredana s-a pus pe făcut bani în țara lui Cervantes împreună cu iubitul ei, lăutarul Cristi Grigore (44 de ani). Cearta de îndrăgostiți dintre ei a ajuns pe micul ecran și așa au aflat telespectatorii că ea se prostitua și făcea videochat în Spania, iar el o manageria. ”M-a obligat într-un mod «frumos»”, a explicat ea.

O bună parte a lunii decembrie, ”isterica” și ”peștele” au făcut show la tv. Loredana l-a acuzat pe Cristi Grigore de proxenetism, apoi l-a implorat să se întoarcă la ea și, în fine, l-a amenințat că-l omoară fiindcă el a făcut sex cu o altă prostituată celebră, Bianca Stoica: ”Bag cuțitul în tine! Dacă nu ești cu mine să nu mai fii cu alta! Eu am făcut bani ca să-ți plătesc facturile!”. În scandal au fost implicate bunica Loredanei și o mătușă a lui Cristi, care s-au dovedit la fel de combative ca protagoniștii.

Împăcarea dintre ei nu s-a produs. Dimpotrivă, a fost făcută publică o filmare de la videochat cu Loredana, tocmai din zilele când ea tânjea după iubitul căsătorit. ”N-am făcut nimic rău”, s-a apărat ea.

Cu viitorul lor împreună compromis, Loredana Pastramă a anunțat că nu mai vrea să aibă de-a face cu el.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1