Au jupuit şerpi şi şi-au pus tarantule pe sâni pentru 50.000 €

6-7-v-3-col-vica.jpg

Vica a fost la un pas de infarct când trupul i-a fost acoperit de tarantule

Moda reality-show-urilor a cuprins toate televiziunile, iar ratingul uriaş ne demonstrează faptul că românii îşi doresc să vadă cum se chinuie vedetele în diverse probe. Cel mai mult au avut de tras concurentele sexy de la “Asia Express”, despre care n-ai fi zis că sunt în stare să dea piept cu şerpi şi tarantule.

În anul 2000, la Antena 1, Dan Negru prezenta emisiunea „Academia vedetelor”, iar la una dintre probe concurenţii, legaţi la ochi, trebuiau să bage mâna în nişte acvarii pline cu vietăţi scârboase. „Aceea a fost prima emisiune în care s-au adus animale exotice, gen iguane sau tarantule. Noi am fost deschizătorii acestor reality-show-uri”, ne-a mărturisit Dan Negru. De-a lungul anilor, mai multe posturi de televiziune au adoptat acea reţetă, care iată că ţine şi în zilele noastre. “Big Brother” (Prima TV), “Rătăciţi în Panama” (Kanal D), „Supravieţuitorul” (PRO TV), „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” (PRO TV), “Şerifi de România” (Antena 1), “Ferma vedetelor” (PRO TV), “Exatlon” (Kanal D) sunt doar câteva exemple de show-uri în care concurenţii se întrec în probe sportive sau de supravieţuire.

Cruduţa: «Am făcut un atac de panică»

Dar să revenim la “Asia Express”, show-ul care a debutat la Antena 1 pe 12 februarie, şi care ne-a surprins recent cu unele probe de băgat în sperieţi.

6-7-v-3-col-crudutza-mare.jpg

Daniela s-a speriat cumplit de tarantula care i-a intrat în decolteu

 

Marţea trecută, Daniela Crudu, Vica, Lora, Ionuţ Ghenu, Ana Baniciu şi Raluka s-au întrecut pentru proba de amuletă, în valoare de 2.500 €, însă misiunea n-a fost deloc uşoară. Înainte de asta însă au avut de cules furnici din copac, pe care să le pună într-un borcan, până la un marcaj anume. Cambodgienii le folosesc în domeniul culinar pentru acrirea preparatelor, utilizându-le în locul oţetului.

 

În uimire şi ţipete cauzate de muşcăturile furnicilor, concurenţii au îndeplinit proba, pe care au catalogat-o ca fiind una dintre cele mai grele de până acum. “Simţeam că se urcă peste tot pe mine, le simţeam pe sub piele, nu mai puteam efectiv”, a afirmat Daniela Crudu. Bruneta credea că a scăpat uşor, însă în lupta pentru amuletă (un bonus periodic acordat concurenţilor) a dat de adevăratul coşmar. Provocarea a fost pe măsura mizei, de 2.500 €, pentru că cei şase au fost nevoiţi să care pe corp douăzeci de tarantule vii, ca mai apoi să mănânce două dintre ele, prăjite. Testul contracronometru a fost metoda de departajare a curajoşilor. ”Eu nu pot, mor. Eu nu pot să mănânc tarantule, o să mă îmbolnăvesc. Am ţipat pentru că am făcut un atac de panică. Mă ciupeau şi mă gâdilau”, a spus Cruduţa, care cu chiu, cu vai, şi-a pus păianjenii uriaşi pe silicoane. Proba a fost însă câştigată de Lora şi de Ionuţ Ghenu, însă până la premiul final, cel de 50.000 €, mai e cale lungă şi multe probe dezgustătoare de parcurs. 

loading...
Loading...

Citește și

  • Vica Blochina și Lora au ajuns la cuțite în cadrul competiției Asia Express. Vica nu și-a putut abține furia și a plecat imediat de lângă Lora, ba mai mult, a început să răstoarne și să lovească cu piciorul toate obiectele din jur.

  • liviu varciu

    „Asia Express” poate fi un adevărat chin pentru concurenți, dar pentru telespectatori, e un adevărat deliciu. Fiecare ediție difuzată de Antena 1 oferă momente amuzante, dar și de panică, atunci când mai iese o echipă din concurs. Situația a devenit însă, cât se poate de „picantă” în momentul în care Cruduța a rămas în sânii goi.