Sâni noi, nasuri noi. Solistele sexy «s-au tunat» la început de an. Iată rezultatele

alina-eremia-anda-adam-antonia-ruby-site.jpg

La an nou, look nou! Ruby, Antonia și Giulia Anghelescu Huidu au busturi de infarct, iar Alina Eremia și Anda Adam se mândresc cu profilul de păpușă

Nemulţumite de felul în care arată, cinci vedete de top au apelat la bisturiul medicului estetician, rezultatele fiind spectaculoase. Dacă Giulia Anghelescu Huidu şi-a pus silicoane pentru prima oară, iată că Antonia şi Ruby au vrut unele noi, pentru un decolteu mai apetisant. În urma operaţiilor, fanii divelor s-au împărţit în două tabere: unii le-au lăudat pentru curaj, alţii le-au bombardat cu mesaje deloc prietenoase.

Pe nonconformista cântăreaţă Ruby sau Ana Claudia Grigore (31 de ani), pe numele ei din buletin, aţi văzut-o la concursul “Survivor – România”, filmat în Republica Dominicană, de Kanal D, cu un nou decolteu.

3.jpg

Acum. Ruby are cel mai mare bust din show-biz

De altfel, solista nici nu a făcut eforturi deosebite la competiţie, de teamă să nu se accidenteze la nivelul bustului. Prin urmare, a ”supravieţuit” doar 14 zile, ratând marele premiu de 200.000 de lei, pus în joc de organizatori.

ruby.jpg

Înainte

Artista a menţionat într-un interviu mai vechi că regretă primele două operaţii la sâni. Mai întâi şi-a micşorat bustul natural, apoi l-a mărit la loc, cu ajutorul implantului mamar, ca acum să-şi schimbe silicoanele, cu unele de ultimă generaţie.

33.jpg

Acum. Antonia are un bust apetisant

Recent, Antonia (30 de ani) le-a dat mari emoţii admiratorilor săi, când a anunţat că-şi anulează un concert, din motive medicale. După ce a primit mii de mesaje în care era întrebată de ce boală suferă, frumuşica artistă a venit cu explicaţii, -într-un filmuleţ postat pe Internet: „Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”,  le-a transmis Antonia într-un InstaStory.  

34.jpg

Înainte

Apoi a mai adăugat: ”Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: «De ce? Nu aveai nevoie!», «Aoleu, acum eşti nu ştiu cum», please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!”.

36.jpg

Acum. Giulia Anghelescu Huidu şi-a afişat recent noul bust

Nu în cele din urmă, şi cântăreaţa Giulia Anghelescu Huidu (35 de ani), cu care ne-am întâlnit zilele trecute la avanpremiera filmului “Păsări de Prada şi Fantastica Harley Quinn”, a recurs la o operaţie de mărire a sânilor: „Am făcut o schimbare, dar era doar o necesitate medicală, în primul rând. După 2 copii acest lucru se numeşte necesitate. Toate detaliile despre operaţia de mărire a sânilor şi faptul că mi-am pus silicoane le veţi putea citi în curând pe blogul meu cu lux de amănunte. Pot să spun că m-am lăsat convinsă de mine însămi după foarte mulţi ani să recurg la acest ges!”, a spus ea. 

37.jpg

Înainte

Ele şi-au dorit un nas mai mic

181.jpg

Alina Eremia

Dacă colegele lor de breaslă au tânjit la un bust voluptuos, iată că Alina Eremia (26 de ani) şi Anda Adam (39 de ani) şi-au dorit un profil de Hollywood, iar dorinţa li s-a împlinit, la începutul anului.

“Timp de 15 ani am folosit picături de nas. Pentru că se agravase situaţia şi nu mai puteam respira bine şi mă împiedica să cânt cum trebuie, am făcut operaţia la începutul lunii ianuarie. Atunci am avut mai mult timp liber şi nu aveam multe concerte. Acum mă simt mai bine şi cred că trebuia să fac intervenţia chirurgicală de mai mult timp. Am amânat-o de foarte multă vreme, însă acum mă simt foarte bine”, a povestit Alina Eremia pentru Click! 

2.jpg

Anda Adam

Şi Anda Adam arată impecabil după operaţia la nas. “Îmi doream de mult timp să-mi corectez deviaţia de sept şi să-mi îndrept şi nasul, cu ocazia asta. Nu îmi place să mint, să mă ascund şi să mă prefac cum fac altele, că eventual mi-au crescut sânii peste noapte pentru că am luat nişte pastile. Mereu făceam poze cu capul uşor întors ca să nu se vadă că nasul meu pleca puţin la plimbare spre stânga. Plus că am şi o deviaţie de sept pe care o voi corecta cu această ocazie. Mă veţi iubi mai mult cu un nas drept şi finuţ”, a menţionat Anda, pe conturile sociale. 

 

 

 

 

Loading...