Au divorțat soții Titieni? Spuneau într-un interviu că numai moartea îi poate despărți

titieni-familie.jpg

Au divorțat soții Titieni? Iată primele detalii care duc cu gândul la acest lucru!
Foto: Arhivă Click

Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea, la scurt timp după divorțul de Ioana Ginghină, lângă soția celebrului actor Adrian Titieni. Actorul a fost surprins de paparazzi în fața unui bloc, în timp ce se săruta cu Adriana Titieni Irimescu, care, pe lângă semnele clare de afecțiune pe care i le-a arătat lui Papadopol, a renunțat și la numele soțului ei pe rețelele de socializare, păstrând doar „Irimescu”. Să fie vorba de un divorț între cei doi soți?

Dacă pentru Ioana Ginghină divorțul de tatăl fetiței ei, Alexandru Papadopol, a reprezentat un întreg șir de amintiri dureroase, întâmplări nespuse și încercări de a redresa situația, iată că pentru actor situația a stat mult mai bine la capitolul „suferință”. Acesta a fost fotografiat consolându-se după despărțirea de cea care i-a fost soție în brațele unei alte femei, pe care se pare că e posibil să o fi înfluențat să ia, la rândul ei, drumul divorțului.

Adriana Titieni Irimescu a renunțat la numele soțului ei pe rețelele de socializare

Este vorba despre soția actorului Adrian Titieni, Adriana, care apare mai nou pe rețelele de socializare cu numele său, nu cu cel al soțului ei: Adriana Irimescu. Întrebată de o admiratoare de ce a făcut această schimbare în mediul online, actrița a răspuns evaziv, fără să ofere prea multe detalii. „De ce Irimescu?”, a întrebat o internaută curioasă. „Pentru că acesta este numele meu”, a venit răspunsul Adrianei, care nu părea să se ferească de ochii publicului atunci când îi împărtășea afecțiunea lui Papadopol.

adriana_titieni_papadopol.jpg

Alexandru Papadopol și Adriana Titieni Irimescu și-au arătat afecțiunea în public
Foto: Spynews.ro

Adriana și Papadopol au fost fotografiați sărutându-se

Pentru Alexandru, lucrurile din căsnicia lui s-au încheiat în mod oficial, însă pentru noua lui parteneră situația este în continuare încertă. Să fi divorțat aceasta de Adrian Titeni? Actrița susținea în urmă cu ceva vreme, în timp ce descria povestea de iubire dintre ea și cel care i-a fost la un moment dat profesor, că relația dintre ei ar putea fi încheiată numai de moartea unuia dintre ei. 

adriana-si-adrian-titieni.jpg

Adriana Titieni susținea cu ani în urmă că nu își poate imagina viața fără soțul ei
Foto: Viva

Adriana spunea că numai moartea o poate despărți de soțul ei, Adrian Titieni 

„Suntem de nouă ani împreună și sper să mai fim înca de zece ori pe-atât, chiar îmi doresc ca relația asta să se sfârșeasca doar odată cu dispariția mea de pe pamânt, a mea sau a lui. (..) Nu cred că se erodează (dragostea n.r). Eu sunt aproape dependentă de soțul meu. Poate părea o exagerare. E un lucru pe care nu l-am mai spus. Nu pot să adorm dacă Adrian nu este acasă, iar când pleacă la spectacole, la repetiții, primele două, trei zile de acomodare sunt cumplite”, spunea Adriana cu câțiva ani în urmă, pentru Revista Tango. 

 

  • Foto: Arhivă Click
  • Foto: Arhivă Click
  • Foto: Arhivă Click
  • Foto: Arhivă Click
  • Maximize

1/5

Întrebată cum și-a dat seama că ea și Adrian Titieni sunt făcuți să fie împreună, actrița a răspuns: „În primul rând după faptul că ne iubim.  Dar, dincolo de asta, sunt foarte multe coincidențe în ceea ce ne privește: Adrian e născut pe 6 iunie, eu sunt născută pe 9 iunie, el se numește Adrian, eu Adriana, numele nostru de fetiță preferat era Ariadna, fiecare dintre noi și-a dorit foarte mult copii, semănăm mult unul cu celălalt, avem foarte multe lucruri în comun și am avut senzația asta că suntem făcuți să fim împreună…

Am înțeles asta clar și profund, într-o bună zi, la un curs, foarte devreme după ce am început anul I, cînd fiecare dintre studenți trebuia să meargă în față și să spună „mă numesc… și întîmplarea din copilărie cea mai dragă mie este următoarea“… Și, în timp ce vorbeam și-i spuneam lui Adrian care este întîmplarea din copilărie cea mai apropiată mie, s-a așternut așa o liniște între noi doi, o tăcere plină de sens și s-a creat o energie pozitivă, s-a împrăștiat peste întreagă clasa… Iar eu, în momentul acela, am simțit, am știut că el e omul potrivit pentru mine. N-am îndrăznit, n-am spus nimic, pentru că era profesorul meu și-l cunoșteam de puțînă vreme. Dar, după aceea, aceeași energie și liniște care s-a instalat atunci între noi doi a mai apărut și alte dați și în diverse moduri. Și de atunci încoace, mereu, starea de bine și de confort pe care o am atunci cînd sînt lîngă el mă face să simt, să cred și să nu uit că e omul făcut pentru mine.”

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Deși Alexandru Papadopol și-a găsit liniștea și refugiul în brațele actriței Adriana Irimescu (Titieni), iată că nici Ioana Ginghină nu este nefericită, aceasta alegând să se concentreze în mod prioritar pe creșterea fiicei lor, Ruxandra. La scurt după ce știrea că fostul ei soț se iubește în văzul lumii cu Adriana Titieni a luat avânt, Ioana Ginghină a făcut primul comentariu cu privire la subiectul zilei.

  • Deși Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au ales să divorțeze, cei doi pare că au găsit modalitatea prin care să poată ajunge la un numitor comun de dragul fiicei lor. Astfel că, Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol își vorbesc zilnic și au reușit să se întâlnească în oraș, de ziua Ruxandrei.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1