Au devenit tătici la vârste de bunici. Un celebru solist a făcut copil la 51 de ani

Se măreşte tabăra tăticilor celebri de vârsta a doua. Cel mai „proaspăt” părinte este chiar interpretul de muzică populară Ionuţ Sidău. Tânăra lui soţie a născut o minune de fetiţă chiar de Buna Vestire, pe 25 martie, la un spital privat din nordul Capitalei. Cântăreţul s-a alăturat astfel tăticilor ca Petre Roman, Marcel Pavel, Irinel Columbeanu şi Mădălin Voicu.

Şi-au dorit copii fără să ţină cont de vârstă şi au reuşit să-şi vadă visul împlinit. Chiar dacă alţii îşi cresc nepoţii la vârsta lor, ei reuşesc să fie nu doar oameni de succes, ci şi taţi model.

Interpretul de muzică populară Ionuţ Sidău este încă un exemplu că numărul anilor nu mai contează când iubeşti. „Eu şi soţia mea ne-am cunoscut în ziua de Rusalii, ne-am căsătorit de Sfântul Dumitru şi am devenit părinţi de Buna Vestire. Pe 25 martie s-a născut îngeraşul nostru Ioana Emilia”, a spus, cu multă bucurie în suflet, Ionuţ Sidău. La 51 de ani, celebrul folclorist originar din Maramureş a devenit tată pentru a treia oară în urmă cu două săptămâni. Soţia lui, profesoara Ileana Răcaru (30 de ani) a născut prin cezariană, la Maternitatea „Regina Maria”, o fetiţă perfect sănătoasă căreia i-au dat numele Ioana Emilia. „Am ales aceste nume deosebit pentru că naşii micuţei sunt Ionuţ Dolănescu şi părintele nostru duhovnic Emil Cărămizaru. Este o fetiţă cuminte, mănâncă, doarme, şi nu prea face gălăgie”, ne-a mai spus Ionuţ Sidău. Micuţa va fi botezată pe 2 iunie, la Cercul Militar „Casa Armatei”.

 

Deşi are o anumită vârstă, iată că Ionuţ Sidău este foarte implicat în creşterea copiilor. „Am fost la fel de bucuros ca atunci când mi s-au născut cei doi copii. Eu o ajut pe soţie la baie, la îmbrăcat, la schimbat scutece. Deocamdată nu îi cânt, o las pe mămica ei. Mi-e teamă să nu se sperie de vocea mea gravă, că dacă încep să horesc, poate nu mai doarme deloc”, ne-a mai spus, amuzat, artistul.

 

Iată că nu este singurul dintre persoanele publice care la vârsta a doua s-au apucat de legănat bebeluşi. Fostul premier Petre Roman (72 de ani) a devenit tătic în urmă cu aproape 10 ani, când avea 62 de ani. Soţia lui, cântăreaţa Silvia Chifiriuc (47 de ani), i-a dăruit un băieţel superb, pe nume Petrus, care îi seamănă foarte bine.

 

Şi cântăreţul Marcel Pavel (59 de ani) a devenit tată la 54 de ani. Acum, Iuvenalia, fiica lui, are aproape 6 ani şi este „bibeloul” familiei. Este răsfăţată de părinţi, dar şi de cei doi fraţi ai ei adolescenţi, în aceeaşi măsură.

 

Omul de afaceri Irinel Columbeanu (61 de ani) avea aproape 50 de ani când a devenit tată. Fotomodelul Monica Gabor (31 de ani) i-a născut o fetiţă pe care au botezat-o Irina şi care acum are 12 ani.

La 66 de ani, politicianul Mădălin Voicu are doi băieţi din căsnicia cu pictoriţa Carmen Olteanu (39 de ani). Ştefan are 9 ani, iar Ion are 7 ani şi sunt extrem de talentaţi şi de deştepţi. Concluzia este că celebrii tătici au întinerit după această experienţă minunată!

Se mai întâmplă şi pe la Casele Regale!

 

Statutul de părinte la o vârsată respectabilă se întâlneşte tot mai des şi în familiile cu „sânge albastru”. În România, Prinţul Paul (70 de ani) şi Prinţesa Lia (70 de ani) au devenit părinţi la vârsta de 61 de ani. Lia a născut pe 11 ianuarie 2010 un băieţel superb căruia i-au pus numele Carol Ferdinand, fiind unicul lor moştenitor. Acum în vârstă de 9 ani, micuţul prinţ este pasionat de jucăriile pe roţi. „Când mă voi face mare, vreau să conduc o maşină de curse. Îmi plac şi trenurile, dar îmi plac mai mult maşinile”, a spus el într-o emisiune tv. Prinţul Carol Ferdinand de România a fost creştinat de naşii Maria şi Traian Băsescu.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1