Au devalizat magazinele de lux în goana după cadouri

2-3-bd-1-5col.jpg

Cinci sacoşe pline a cărat Ioana Băsescu din magazinul de lux până la maşină
Foto: Blitz

A rămas mai puţin de o lună până la Crăciun, iar în magazine roiesc clienţii după cadoul perfect. Vedetele nu fac nici ele excepţie, dar să nu credeţi că le-am întâlnit pe la Magazinul Obor sau pe la vreun târg cu reduceri. Fix în Dorobanţi, în showroom-urile cu produse exclusiviste, le-au surprins fotoreporterii Click!

Ioana Băsescu (41 de ani) şi-a asigurat, cel puţin pentru prietenii apropiaţi, cadourile de Crăciun. Zilele trecute, fotoreporterii Click! au surprins-o ieşind dintr-un magazin de lux din Dorobanţi, renumit pentru produsele din ceramică fină, de calitate, pe care le comercializează. Dar al căror preţ este pe măsură. De exemplu, două ceşcuţe de cafea costă aproximativ 250 de lei, iar seturile de farfurii, de tacâmuri sau de pahare trec lejer de câteva sute de euro. 

2-3-bd-2-25col.jpg

Fiica cea mare lui Traian Băsescu arată din ce în ce mai bine
Foto: Blitz

Cu cinci pungi imense a ieşit de acolo fata cea mare a lui Traian Băsescu, semn că a fost mulţumită de ceea ce a găsit şi că preţurile nu au incomodat-o deloc. De remarcat şi ţinuta cool a Ioanei Băsescu, paltonul negru, purtat cu adidaşi moderni, fiind  combinaţie extrem de reuşită. Mai mult, sora Elenei Băsescu a şi slăbit vizibil în ultima perioadă, iar părul roşu ca focul o întinereşte. Probabil şi familia fericită pe care o are contribuie din plin la starea de bine a Ioanei, care de-a lungul timpului a cam fost lovită de ghinioane în dragoste. Ioana Băsescu s-a măritat prima oară în 2003, cu Bodo, solistul trupei Proconsul. Nunta a venit după un an de relaţie ”clandestină” şi a luat prin surprindere pe toată lumea, inclusiv pe mama Ioanei. Lucrurile n-au mers prea bine şi, trei ani mai târziu, Ioana a cerut divorţul.

2-3-bd-3-25col.jpg

Ioana Băsescu, alături de Radu Pricop, soţul ei, şi de băieţelul lor

A urmat o relaţie lungă şi tumultuoasă cu Giovanni Francesco, acţionar al postului de televiziune Music Channel, relaţie în care Ioana nu prea a fost văzută zâmbind. Ioana s-a căsătorit a doua oară în mare secret, la Azuga, în vara anului 2014, cu avocatul Radu Pricop. Evenimentul a fost unul foarte restrâns şi s-a desfăşurat doar în prezenţa părinţilor celor doi şi a naşilor. Câteva luni mai târziu, la 14 noiembnrie 2014, Ioana a devenit mama lui Radu.

Alina Chivulescu, îmbrăcată ca o adolescentă

2-3-bd-4-15col.jpg

Alina Chivulescu a plecat cu o plasă “subţirică” de la mall
Foto: Blitz

Actriţa din “La Bloc” nu mai seamănă de mult timp cu personajul Bela, pe care îl interpreta în celebrul serial de la PRO TV, difuzat în perioada 2002-2008. Alina Chivulescu (44 de ani) a renunţat la hainele sexy în favoarea celor extravagante, supradimensionate, care o fac să semene cu o puştoaică. Aşa au surprins-o şi fotoreporterii Click!, la un mall din Bucureşti, de unde nu a plecat cu mâna goală după câteva ture prin magazine. Se aude că Alina Chivulescu s-ar pregăti de nuntă cu iubitul ei, regizorul şi producătorul Dan Chişu (63 de ani).

Soţia lui Mircea Lucescu preferă brandurile italieneşti

2-3-bd-5-15col.jpg

Nelly Lucescu, surprinsă în Dorobanţi, la un magazin de lux
Foto: Blitz

Tot la lux a tras şi Nelly Lucescu (71 de ani), distinsa soţie a lui Mircea Lucescu (73 de ani), actualmente antrenor al echipei naţionale a Turciei, la fotbal. Pe Doamna Nelly am surprins-o tot în Dorobanţi, acolo unde sunt aliniate toate magazinele de fiţe. A cumpărat ceva de la brandul italian Moschino, preferat de excentrica solistă Delia, semn că doamna Lucescu adoră şi ea hainele tinereşti, cu personalitate. Din cauza aglomeraţiei din zonă, şoferul nu a putut să o aştepte chiar în faţă, aşa că doamna Lucescu a aşteptat pe trotuar venirea acestuia.

Loading...