Au depus actele! Cristi şi Alina Borcea divorţează

cristi_borcea_divort.jpg

Alina şi Cristi Borcea divorţează
Foto: Click!

E oficial! Cristi Borcea şi Alina Vidican divorţează, chiar dacă se părea că fostul şef dinamovist şi soţia sa au căzut la pace şi au uitat de despărțire. Actele de divorț au fost depuse joi (4 august), la Judecătoria Buftea.

Deşi s-a vorbit despre o împăcare între cei doi, după întoarcerea Alinei din America, iată că soţii Borcea au decis totuşi să divorţeze. Joi (4 august), cei doi au depus actele de divorţ la Judecătoria Buftea. 

borcea divort

 

Valentina Pelinel are toate motivele să fie fericită! tatăl copilului ei va fi în curând un om liber. E drept că va mai avea de așteptat puțin, pentru că în acest moment judecătorii sunt în vacanță, dar divorțul e sigur. Din documentele depuse la judecătorie, reiese că soții Borcea au cerut amândoi divorțul.

Ultimele săptămâni au fost confuze în triunghiul amoros Cristi Borcea-Alina Borcea-Valentina Pelinel. Soția omului de afaceri s-a întors radioasă din vacanța în America, l-a vizitat pe fostul boss dinamovist în pușcărie și a lăsat impresia că divorțul nu mai e de actualitate. de cealaltă parte, Valentina transmitea mesaje clare că ”e momentul lui Milan”, cel de-al șaptelea copil al lui Cristi Borcea.

Cristi şi Alina s-au căsătorit în urmă cu cinci ani, la o lună de la divorţul fostului acţionar dinamovist de Mihaela. Omul de afaceri are doi copii cu soţia sa Alina, un băiat, George Alexandru, de 4 ani, şi o fetiţă, Gloria, de 10 luni. Fosta soţie, Mihaela Borcea, i-a dăruit trei copii: Patrick (18 ani) şi gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa (12 ani). El mai are o fată, Carolyn (9 ani), pe care a conceput-o cu o fostă amantă, Simona Voiculescu. Iar, de la începutul lunii iunie, are un al şaptelea moştenitor, pe Milan Cristian, băieţelul dăruit de Valentina Pelinel.  

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Alina Borcea a decis să revină în România, însă acest lucru nu s-a desfăşurat fără peripeţii. La aproape cinci luni de la plecarea din ţară, soţia lui Cristi era aşteptată la Bucureşti ieri dimineaţă, teoretic, pentru a parafa actele de divorţ. Lucru care nu s-a întânplat şi, potrivit unor surse, este puţin probabil să se întâmple.

  • cristi borcea

    Nu e deloc linişte în familia lui Cristian Borcea. Aflat în închisoare, fostul şef de la Dinamo va deveni tată peste o lună, şi tocmai numele pe care îl va purta viitorul său fiu a pus pe jar familia.

  • valentin apelinel cristi borcea

    Când toată lumea se aștepta la o rezolvare pe cale amiabilă în triunghiul amoros Cristi Borcea – soția Alina – amanta Valentina Pelinel, bossul dinamovist pare să-și fi schimbat planurile de divorț. Totul, în pragul botezului celui de-al șaptelea moștenitor, fiul Valentinei.

  • Agitaţie mare în viaţa Valentinei Pelinel în aceste zile. Fostul manechin urmează să nască, dar starea de bine i-a fost zdruncinată serios. Ea a fost anunţată de bărbatul care a lăsat-o însărcinată, Cristi Borcea, că va fi singură la naştere. Închis la Penitenciarul Jilava, omul de afaceri a cerut o permisie de câteva zile, dar i-a fost refuzată.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1