Ce sumă colosală primește trupa Holograf, după ce a fost «țepuită»

14-vedizxizxte-2.jpg

Băieţii de la Holograf sunt fericiţi că au avut câştig de cauză în instanţă

Sunt pe val şi la finalul acestui an, însă cei din trupa Holograf nu se îmbogăţesc doar din concerte, ci şi dintr-un proces pe care l-au intentat unei firme sponsor care le-a dat “ţeapă”. Rockerii urmează să se îmbogăţească cu 60.000 de euro.

Nu aduce anul, ce aduce ceasul! În cazul băieţilor de la Holograf 2016 se încheie cum nu se poate mai bine, după ce au câştigat procesul cu o firmă importantă cu care au colaborat în 2015. Mai precis, Eva Energy, condusă de către Christian Hagmann - o societate care are ca obiectiv principal furnizarea de energie electrică şi gaze naturale şi care la finalul anului 2015 a fost principalul partener al formaţiei Holograf  în turneul naţional de promovare al celui de-al 18 album al formaţiei.

Fondatorul firmei a bătut palma pentru o sumă destul de consistentă cu Dan Bittman, Edi Petroşel, Mugurel Vrabete, Tino Furtună şi Romeo Dediu însă, pe parcurs, nu s-a mai respectat contractul. Astfel, cei cinci ”haiduci” s-au ales cu o “ţeapă” de 282.199,48 lei, adică 60.000 de euro şi, dacă nu era o sumă atât de mare, rockerii nu apelau la instanţă, însă iată că au făcut-o, iar în noiembrie magistraţii le-au dat câştig de cauză. ”Obligă debitoarea la plata debitului principal în suma de 282.199,48 lei şi dobânda legală aferentă de la data scadenţei până la data plăţii în termen de 20 zile de la comunicare”- se arată pe portal. Decizia nu a fost pe placul lui Hagmman şi a făcut recurs.

Loading...

Citește și

  • Solistul Holograf încearcă să împace şi capra, şi varza. Dan Bittman nu vrea să plece din trupă, dar nici nu se gândeşte să refuze cântările pe cont propriu, mai ales că sunt din ce în ce mai multe. Rocker-ul a găsit soluţia! Din spectacolele solo, le va da un procent celor patru colegi. El urmează să cânte, în mai, în Moldova, pentru 7.000 de euro.

  • Una dintre cele mai longevive trupe rock din România, Holograf, este pe cale să se destrame. Solistul Dan Bittman pare să fie cel care a băgat intrige între colegii de scenă, după ce a început să cânte separat. Bateristul Edi Petroşel a făcut declaraţii exclusive despre soarta formaţiei.

  • dan bittman, concert, holograf, singur

    Așa cum Click! a anunțat în urmă cu două luni, iată că Dan Bittman (54 ani) a demarat seria concertelor pe care le va susține de unul singur, fără colegii săi din Holograf.

  • Trupa Holograf are acum numeroase concerte în București și în țară. Dacă în primăvară se confirmau zvonurile privin destrămarea trupei, iată că membri trupei au acum concerte ca în perioada lor de glorie.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1