Ce copii frumoși și talentați au Mihaela Rădulescu, Andrei Aradits și Dan Bittman. Le pot călca pe urme fără probleme

2x.jpg

Mihaela Rădulescu: "Ayan (15 ani) a moştenit genele mele!"

Andrei Aradits, Mihaela Rădulescu, Andreea Berecleanu, Dan Bittman, Elvira Deatcu şi Virgil Ianţu au cu ce se lăuda, nu numai pe plan profesional. Copiii lor, care acum sunt cât ei de înalţi, le-au moştenit trăsăturile fizice, dar şi zâmbetul ştrengăresc. Sunt pasionaţi de sport şi de muzică, dar pot câştiga un sac de bani şi pe podiumul de modă.

Eric (15 ani), fiul lui Andrei Aradits (46 de ani), cunoscutul actor din serialul “Vlad” (PRO TV), e frumuşel-foc şi practică un sport extrem, parkour: “Îl sfătuiesc să nu-şi rupă gâtul! Mai ales acum, că nu-i loc prin spitale. Uneori mă roagă să-l filmez când face tot felul de figuri spectaculoase! Uite aşa o să mor eu de inimă înainte să mă atingă virusul”, ne-a povestit el. 

Fiul Mihaelei, student în America

Sporturi extreme face şi Ayan (15 ani), fiul Mihaelei Rădulescu (50 de ani), însă el este nu numai o fire atletică, ci şi un adolescent căruia îi place şcoala. El studiază în America, la o şcoală privată şi are un sac de medalii la Kickboxing, fiind însă pasionat şi de alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic şi planorism. Nici Petru Zaharescu (15 ani) nu e mai prejos, fiul Andreei Berecleanu (45 de ani) şi al lui Andrei Zaharescu (59 de ani), fiind pasionat de sport, în special de cursele auto.

Şi Dan Bittman (58 de ani), solistul trupei Holograf, are mari emoţii, căci doi dintre băieţii lui, Alex Bittman (22 de ani) şi Patrick Bittman (17 ani), sunt vara nelipsiţi de la parcul de distracţii al tatălui lor, unde practică sporturi nautice. Însă nu aceasta este prima lor pasiune, căci Alex este şi DJ, pune muzică în cluburi, sub numele de DJ Sybro, iar Patrick şi Mark Nicolas (14 ani) s-au apucat de muzică: “Mark cântă acum la chitară. E foarte bun şi cu vocea. Dar o să-l aşteptăm ceva timp, pentru că nu e dornic de a epata, de a ieşi în faţă. Nu are chef să-şi expună vocea. Acum e cu jocurile, cu prietenii lui”, ne-a mărturist Liliana Ştefan, mama copiilor, în urmă cu câteva luni.

 • David Moisescu
  foto: arhivă personală
 • Dan Bittman cu fiul
  foto: arhivă personală
 • Eric, fiul lui Andrei Aradits
  foto: arhivă personală
 • Filip, fiul lui Elvira Deatcu
  foto: arhivă personală
 • Luca, fiul lui Elvira Deatcu
  foto: arhivă personală
 • Petru Zaharescu
  foto: arhivă personală
 • Petru Zaharescu
  foto: arhivă personală
 • Robin Bud
  foto: arhivă personală
 • Maximize

1/8

Şi Virgil Ianţu (49 de ani), vedeta TVR 2, are o fiică superbă, pe Jasmina, în vârstă de14 ani: “Fiică-mea este mai mult decât puteam să-mi doresc. Normal că avem discuţii, e firesc să avem discuţii legate de formarea şi dezvoltarea ei. Ea înţelege şi mă bucură că pot discuta asta cu ea. Nu e vreo tocilară, dar este responsabilă şi ştie ce are de făcut la şcoală. O mai tragem de mânecă, dar când se apucă de lecţii, chiar face treabă. Are rezultate foarte bune. Şi este un copil foarte vesel, cu simţul umorului, iar eu îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ea”, a spus el, pentru okmagazine.ro.

Cât o priveşte pe actriţa Elvira Deatcu (48 de ani), interpreta Deliei din “Vlad”, ea are doi băieţi, Luca, de 17 ani, şi Filip, de 14 ani, care îi moştenesc talentele. “Viaţa de mamă este o provocare, în general, pentru oricine. Am fost binecuvântată cu doi băieţi tandri, buni, generoşi, deştepţi, plini de umor, să mai continui? Luca, desenează, cântă la chitară, face mult sport, iar Filip şi cântă, dorind foarte tare să-nceapă cursuri de canto”, a povestit vedeta în exclusivitate pentru Click!

 

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1