Au aceeaşi siluetă ca la 30 de ani

6-7-v-foto-1-4-col.jpg

Acum. Marina Voica (81 de ani) a scoas dulciurile din meniu

Cele trei vedete de calibru, Sofia Vicoveanca, Stela Enache şi Marina Voica, sunt un exemplu de ambiţie, ele reuşind să-şi păstreze siluetele cu care făceau ravagii şi în anii de debut. Însă cum nimic nu se obţine fără sacrificii, Click! vă dezvăluie micile lor secrete. Mai mult, Marina Voica, deşi are 80 de ani, nu a apelat niciodată la vopsea de păr.

Sofia Vicoveanca continuă să urce pe scenă şi la 76 de ani, acceptând să susţină recitaluri şi în celălalt capăt al lumii. Are un tonus remarcabil, dar şi un ten frumos, sănătos, şi o talie de invidiat chiar şi de adolescente.

Zoom
Acum. Sofia Vicoveanca (76 de ani) susţine că seara nu mănâncă nimic

Zoom
Înainte. Sofia făcea ravagii in tinereţe cu talia ei trasă prin inel

Artista cu un timbru vocal inconfundabil ne-a vorbit despre trucurile care o ajută să-şi menţină frumuseţea şi sănătatea. ”Seara nu mănânc nimic, doar rareori, când poftesc ceva. Cafea nu beau, alcool nici atât, ţigara nu ştiu cum e, însă beau foarte multe ceaiuri”, ne-a spus Sofia. Iar tenul şi-l păstrează folosind o mască pe care şi-o prepară singură, din miere şi din lapte bătut. Ea are aproximativ 70 kg, greutate pe care şi-a păstrat-o de mai bine de 25 de ani. 

Zoom
Înainte. Marina Voica avea un trup de fotomodel

Dar nici Marina Voica nu se dă bătută, lăudându-se cu trupul zvelt şi la 81 de ani. Are doar câteva fire albe şi recunoaşte că nu a folosit niciodată vopseaua de păr. În plus, încape în rochiile de scenă din anii 80, când era pe val. Artista de origine rusă, care în anii de şcoală a practicat gimnastica, reuşeşte şi acum să facă ”lumânarea” şi şpagatul, demonstraţiile ei sportive, de la tv şi de la malul mării, impresionându-i pe fani. Vedeta cântăreşte 46 kg, exact cât avea în anii de facultate: ”Toată lumea mă întreabă cum mă menţin. Eu nu ţin  regim. Aşa a fost toată lumea din familia mea. Probabil am şi eu o genă bună. Mănânc foarte puţin. Am renunţat la pâine şi rareori consum o felie pe zi. Cu dulciurile, la fel. Noroc că nu îmi plac, mai bine îmi dai ceva acru, cum ar fi castraveţi muraţi. În rest, cred că ţine de voinţă, dacă vrei să slăbeşti. Nu am fost niciodată plinuţă. Nu ştiu cum alte persoane se plâng că nu mai pot slăbi. E de ajuns să nu mai mănânci, şi gata”. Marina este şi preferata generaţiei tinere, ea susţinând recitaluri inclusiv în discoteci şi, nu oricum, ci pe tocuri de zece centimetri. 

Zoom
Acum. Stela Enache (68 de ani) a renunţat la carne şi la peşte

Cât o priveşte pe Stela Enache (68 de ani), interpreta piesei ”Ani de liceu” de pe coloana sonoră a peliculei ”Liceenii” (1986), aceasta poate prezenta cu uşurinţă moda, pe podium, căci şi ea a reuşit să fenteze trecerea timpului: ”Nu-mi plac dulciurile, prăjiturile sau tortul. Şi, bineînţeles, nu mă omor nici cu pâinea.

Zoom
Înainte. Stela a fost una dintre cele mai frumoase soliste ale Epocii de Aur

Pe vremuri, dădeam iama în sarmale, dar mai nou mănânc peşte. Consum mai mult somon şi fructe de mare. Nu renunţ la supe sau la ciorbe. Nu merg la sală, dar merg mulţi kilometri pe jos. Am 58 kg, exact greutate din anii studenţiei. Mai am câteva haine din tinereţe, le pot purta şi acum”. 

Zoom
Acum. Mihai Constantinescu (72 de ani) arată impecabil

După solistul Mihai Constantinescu  (72 de ani) au suspinat multe domniţe, căci în tinereţe era unul dintre cei mai chipeşi artişti, având un trup ca tras prin inel. De altfel, el a şi absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, visând să devină profesor. Vocea l-a ajutat însă să răzbată în lumea muzicală, cu piese precum ”O lume minunată” sau ”Cu creionul pe hârtie”. Artistul a  reuşit însă performanţa, odată cu trecerea timpului, să-şi menţină greutatea corporală. 

Zoom
Înainte. Era unul dintre cei mai chipeşi solişti

În ultimii ani a renunţat însă la  exerciţiile fizice, din cauza problemelor de sănătate. El a suferit trei intervenţii pe cord deschis, ultima, anul trecut. Mihai susţine că acum se simte bine, ba chiar merge şi în turnee în străinătate. 

loading...
Loading...