"Aşteaptă al doilea copil, dar se vor despărţi!" Previziune sumbră pentru un cuplu celebru

cuplu.jpg

cuplu previziuni sumbre carmen harra
Un alt cuplu de vedete se va despărţi, potrivit previziunilor lui Carmen Harra
foto: arhiva personală

După divorţul Elenei Băsescu de Bogdan Ionescu, un alt cuplu se află în pericol de a se separa. Deşi nu sunt căsătoriţi, dar trăiesc împreună de mai mulţi ani şi vor deveni curând pentru a doua oară părinţi, vedetelor nu li se prevede un viitor împreună. Cea care face această previziune este aceeaşi Carmen Harra, scriitoarea care a aruncat în 2013 bomba potrivit căreia mezina lui Traian Băsescu nu va rămâne lângă soţul ei.

După ce a prevăzut cu exactitate divorțul dintre EBa și "Sida", scriitoarea americană Carmen Harra anunță o nouă despărțire în lumea mondenă. Două vedete de top care şi-au părăsit partenerii pentru a fi împreună, dar vor sfârși prin a-şi spune "Adio!", susține Carmen Harra, interpretând numerologic compatibilitatea după data de naștere, scrie www.ziarulring.ro.

antonia_si_alex.jpg

antonia alex velea
Antonia şi Alex Velea se pregătesc să devină pentru a doua oară părinţi
foto: arhiva personală

Chiar dacă acum își jură iubire veșnică și par mai îndrăgostiți ca niciodată, Antonia şi Alex Velea se vor despărți, afirmă Carmen Harra. Situația se va complica după nașterea celui de al doilea copil al cuplului.

carmen-harra.jpg

carmen harra
Carmen Harra este expertă în numerologie
Foto: enational.ro

Aflați cum a ajuns Carmen Harra la această concluzie și dacă Alex Velea și Antonia vor ajunge sau nu să facă nuntă, marţi, la "Teo Show. Tot atunci, Carmen Harra va explica și de ce Bigitte Sfăt și Ilie Năstase nu vor rămâne împreună. Cei doi s-au aflat recent la un pas de divorț, însă s-au împăcat.

Loading...

Citește și

  • Am profitat de noua ei vizită în România pentru a afla cum va fi anul 2016, ce crede ea despre cititul în stele şi în cafea, precum şi lucruri mai puţin ştiute despre viaţa personală.

  • eba divort elena basescu divort

    O veste din familia prezidenţială cădea ca un trăsnet vineri seară (2 septembrie). Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, alias Syda, au anunţat că au parafat divorţul la notar la patru ani de la nuntă. Cea care a văzut că cei doi nu au şanse prea mari să rămână împreună este Carmen Harra. Celebra prezicătoare a făcut în 2013 o analiză detaliată a cuplului Elena Băsescu – Bogdan Ionescu.

  • carmen harra bahamas

    Carmen Harra, celebrul parapshiholog care și-a creat un adevărat imperiu în America, și Alexandra (29 de ani), fiica sa, s-au bucurat de o vacanță unde unii doar pot visa, în Bahamas. Destinația exotică le-a scos celor două femei o sumă considerabilă din buzunar, dar experiența a meritat fiecare bănuț.

  • alexandra harra

    Fiica lui Carmen Harra, prezicătoarea care a făcut carieră în SUA, se pregătește să devină mireasă. A fost cerută în căsătorie și este gata să pună bazele unei familii alături de un potent om de afaceri. Carmen Harra este mulțumită de alegerea Alexandrei și îl vede pe viitorul ginere drept bărbatul potrivit pentru odorul ei.