Asta ne aşteaptă la PRO TV? Sâni şi fese pe alese! Cele mai sexy "accidente" de la "Dansez"

sani_dansez.jpg

Dansez pentru tine, sani si fese pe scena, imagini sexy, PRO TV, Uite cine danseaza, vedete, si-au aratat sanii la televizor
Andreea Mantea, Roxana Ionescu, Andreea Spătaru şi Corina Bud ne-au arătat ce au ele mai frumos

În martie 2006, la PRO TV debuta una dintre cele mai bune emisiuni ale postului: "Dansez pentru tine". Show-ul de dans, prezentat de Ştefan Bănică, mai întâi cu Olivia Steer, apoi cu Iulia Vântur, a făcut istorie, audienţe record şi şi-a dat sfârşitul după 14 sezoane, în noiembrie 2013. A lăsat însă în arhivă imagini memorabile, demne de Playboy, cu vedetele-concurente. N-ar fi exclus ca şi la noul show de la PRO TV, "Uite cine dansează", să avem parte de sfârcuri şi fese la ore de maximă audienţă.

Au mai rămas doar trei zile până când cea mai mare aglomeraţie de vedete pe metru pătrat ne va ţine cu ochii pe televizor. 12 concurenţi-VIP, doi prezentatori şi patru juraţi de seamă au fost antamaţi pentru show-ul “Uite cine dansează!”, care va debuta luni, 6 martie, de la 20.30, la PRO TV. Cei 12 concurenţi care vor urca în ring sunt Anca Sînă Serea, Dana Budeanu, Joseph Hadad, Lili Sandu, Marius Manole, Oana Zăvoranu, Octavian Strunilă, Rona Hartner, Sandu Lungu, Liviu Teodorescu, Antonia şi Alex Velea. Emisiunea “Uite cine dansează!” este prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral, iar la masa juraţilor se află Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu, Mihai Petre şi Andreea Marin. Dacă îi excludem pe bărbaţi, de la care nu aşteptăm decât replici spumoase, observăm că doamnele care rămân în schemă sunt una mai frumoasă ca cealaltă. De aceea, nu este exclus să vedem în ring o paradă sexy, aşa cum am avut parte, pe vremuri, la "Dansez pentru tine".

Andreea Mantea, cu sfârcul pe afară la dansul ţigănesc

Andreea Mantea a fost prima care şi-a arătat bustul în direct. Fostul iepuraş Playboy a interpretat la cel de-al optulea sezon, alături de coregraful şi de partenerul său. un dans ţigănesc. Cum trebuia să dea dn bust, Andreea s-a trezit că, până la sfârşitul numărului, avea un sfârc pe afară.

adelina.jpg

Dansez pentru tine, sani si fese pe scena, imagini sexy, PRO TV, Uite cine danseaza, vedete, si-au aratat sanii la televizor
Adelina Pestriţu, extrem de sexy la dansul în ploaie

Adelina Pestriţu, dans sexy în ploaie

În 2010, Adelina Pestriţu a dansat şi ea pentru un caz social şi ne-a arătat ce are mai frumos. S-a sărutat pe buze cu partenerul ei din ring, Andrei Iordache, presupusul fiu al lui Cătălin Botezatu, dar şi- lăsat la vedere şi bustul sută la sută natural la vremea aceea.

Corina Bud, dezbrăcată de partener

Corina Bud, care a intrat în ring în primăvara lui 2011, a fost dezbrăcată în direct, chiar de partenerul ei, Edy. Deşi nu are sânii altor concurente, cântăreaţa nu s-a ruşinat deloc, iar momentul i-a garantat un loc în finală.

roxana-ionescu-dansez-pentru-tine-sani.jpg

Dansez pentru tine, sani si fese pe scena, imagini sexy, PRO TV, Uite cine danseaza, vedete, si-au aratat sanii la televizor
Roxana Ionescu, bombă-sexy şi din faţă, şi din spate

Roxana Ionescu, cu "pepenaşii" pe afară

Sânii naturali ai Roxanei Ionescu s-au dovedit mereu prea mici pentru sutiene. La ediţia "Dansez pentru tine" din primăvara lui 2011, «Mama natură» s-a trezit de mai multe ori cu sfârcurile pe afară după momentele de dans.

Şi Andreea Spătaru şi-a arătat silicoanele superbe

În 2010, blondina Andreea Spătaru ridica acul audienţei de la PRO TV şi cu dansurile perfecte din ring, dar şi frumuseţea ei. Fotomodelul şi-a arătat decolteul generos din toate părţile, spre deliciul fanilor.

funduri_dansez.jpg

Dansez pentru tine, sani si fese pe scena, imagini sexy, PRO TV, Uite cine danseaza, vedete, si-au aratat sanii la televizor
Roxana Ionescu a mimat sexul pe scenă (foto sus), iar Laura Cosoi şi Adriela Morar, un sărut lesbi

Dar nu doar sânii concurentelor au făcut furori la "Dansez pentru tine". Roxana Ionescu ne-a tratat cu fundul şi bine a făcut, Ruby şi-a etalat şi ea posteriorul obraznic, iar Laura Cosoi şi Adriela Morar au mimat perfect câteva scene lesbi. Am mai văzut dansuri în ploaie şi dansuri la bară, care au întregit spectacolul sexy de la PRO TV.

Loading...

Citește și

  • uite cine danseaza

    Din 6 martie, începe la Pro TV „Uite cine dansează!”, show-ul care aduce perechi de dansatori inedite, într-o competiție live! 12 vedete sunt gata să facă spectacol împreună cu 12 dansatori profesioniști, pregătiţi să aducă în fiecare ediție coregrafii uimitoare, energie, umor și foarte multă distracție! Click! îţi spune cine sunt coregrafii şi câteva din secretele lor.

  • Andreea Marin, Uite cine danseaza, PRO TV, show de dans, secrete

    În această primăvară, din 6 martie, întreaga Românie este invitată să descopere "Uite cine dansează!", noul show de la Pro TV! Pe lângă cei patru juraţi, Andreea Marin, Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Mihai Petre, atenţia telespectatorilor va cădea şi pe cei 12 concurenţi, aleşi pe sprânceană! Click! îţi spune plusurile şi minusurile pe care le vor afişa în ringul de dans.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1